En liten fråga..

Jag klämde det sista ur min färginpackning imorse. Den är helt suverän på blont hår. Är håret lite för ljust så gör 15min det glansigt och mörkt havrefärgat. Problemet är att jag glömt vart jag köpte det. Några tips?

 1. you are actually a just right webmaster. The website loading velocity
  is amazing. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. Also, The contents are masterpiece. you’ve performed
  a magnificent task on this topic!

 2. Jag köpte både silver och Chocolate på Baresso efter ha läst om dom här och är super nöjd. Silver är perfekt till blonderade slingor med gul ton i och gör dom ljusare. Tack för tipset Magdalena från en Magdalena i Malmö

 3. Hej jag skulle oxå vilja veta vad det står på din tub (Maria nila) längst ner, jag har oxå för ljust och vill tona ner lite, må så bra kram 🙂

 4. Precis som Rita skrev så har de egna salongen. En i Globen och en på Östermalm ( Mitt gamla jobb). Annars ligger deras huvudkontor i Landskrona och heter La perele.

 5. Hej!
  Åh precis vad jag söker!
  Om man är blond som dig Magdalena – vilken ska man då använda…jag känner mig lite för ljus och vill tona ner det lite…fast det fanns ju några att välja mellan och jag kan inte se vad det står för ”sort” på bilden.
  Oerhört tacksam om nån kan hjälpa mig!
  Kram till er alla!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..