Sigtuna!

Skylten är passerad, ögonen står som råttpittar av allt kaffe. Hemma! Efter 8 1/2 timmars bilkörning i piskande regn. Jag lägger ut bilder från BUTIKEN imorgon..
Jag är för trött nu.
Tidig uppstigning, får jag sova 3 timmar är jag nöjd! Måste fixa med Isaks resa, hämta upp passet, åka till Arlanda och se till att Lance kommer iväg till sin fotbollstunering..
Godmorgon och sov gott min vän!

 1. CL skriver:

  Var rädd om dig ,hoppas att du får en lugn och skön helg med mycket kärlek ! <3

 2. Emma skriver:

  Hoppas du fick dig några timmars god sömn söta du. Och hoppas ni får en jätte mysig helg! Kram

 3. Anneli skriver:

  Välkommen hem du fina! Läser din blogg varje dag! Du är bäst!

  Kram kram

 4. Snälla gulliga försök sluta dricka Red Bull & andra substanser som ska få en pigg, LIVSFARLIGT.. finns ett ämne i som kan vara farligt, taurin..det kan störa hjärtats rytm och leda till plötslig död..jag tror inte man ska försöka hålla kroppen pigg om den är trött utan lyssna på den, man blir hög på de där sakerna..jag klarar inte ens av kaffe utan att få problem med hjärtat hahah..nog med moralpredikan : )) skit att man inte bodde i Skåne så man kunde komma förbi & handla av expediten Maggan, men men har ju en ny blogghelg framöver att se fram emot : ))..ser ut som ni haft det superhärligt tillsammans : )) gillar när du är glad & känner livet i dig…lev i nuet min fina nätvän och försök att inte bry dig i andras åsikter, du vet i ditt hjärta vad som är rätt & fel…idag ska jag gå på bio med mina fina små änglar sen blir det tacomys…hoppas ni får en härlig helg tillsammans & att Isak kommer hem med ett ännu större hjärta fyllt av empati & förståelse…Kärlek till er alla & ha en underbar helg★

 5. Huh, ta hand om dig gumman! Vi vill inte att du bränner ut dig.
  Trevlig helg och stor kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..