Min stora kärlek….ÄÄÄÄÄÄRRR!!!!

(skrivet 01.32 😉

Tjoooooooockoooooo!!!!
DU MÅSTE GÅ IN OCH LÄSA MIN BÄSTE VÄN, KOLLEGA OCH TJOCKIS’KOMPIS NYA BLOGG!!!!

Fuck fat people, right back!!!!

IMG_2108

Tjaaa, jag saltade lite med rubriken för att vinna uppmärksamhet 😉 har märkt att ”sex, mord, STOOOR, kändis, tjockis, KÄÄÄRRRR, skvaller, hemlis, Jiippoo, motherfuckers!” funkar…HE,HE!!

 1. Superhärlig att läsa bloggen och lyllo mig som växt upp med honom!!!! Hälsa till TG från mig….

 2. viveka skriver:

  Åh så go han är…
  Tänk att man kunde känna sådan kärlek till människor man inte känner. Har sett er båda på 1:a blogg träffen.. men det blir så starkt när man läser om er.
  Så härliga, underbara, vackra, roliga, står för vad ni tycker o tänker det gillas ska ni veta
  Så grattis till en underbar böse kärlek.. Puss puss

  Jag ska bli böse i mitt nästa liv jag med, först får jag snopp sen får jag ha skit kul…. haha..tolknings fråga.. hm.. jag menar att ni verka ha så underbart roligt ihop…

 3. J-Å skriver:

  Jag kan bara hålla med. När jag för första gången ”tittade in” här för sisådär en vecka sedan så tänkte jag att det nog bara var tillfälligtvis. Men på något vis har jag blivit beroende; det här är ju riktigt underhållande. Jag kommer definitivt att fortsätta läsa din blogg!

 4. Lina L skriver:

  Hej Maggan!

  Tycker du verkar vara en helskön person! Du har allt, humor, värme och skönhet! Fortsätt vara underbara du! Ha en härlig dag! Kramar från Lina!

 5. J-Å skriver:

  Efter den rubriksättning så får du garanterat en hel svärm av ”journalister” efter dig … Nejdå, jag tror närmast att de är ”förgrymmad” på dig för att du driver med dem 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..