HEMLIG FILM!! ”Maggot, rider den stora svarta”

Detta här är skittrist för dig som INTE är hästintresserad! Och ÄR du intresserad så kommer du skratta åt min amatörmässiga ridning..
Jag har haft en spärr i år! FAST jag har haft/har hästar har jag varit livrädd för att galoppera…
För 5 år sedan i England, föll jag av min tidigare havremoppe Diablo, riktigt illa (inte hans fel)
Jag föll så illa, att jag fick åka till akuten..
Efter det har jag haft en enorm respekt och obefogad rädsla. Goliath, min och barnens häst (oxå en friesian), blir riden av vår underbara Charlotte dagligen i stallet. MEN jag har inte vågat rida sedan min hjärnblödning. Jag har varit livrädd! Noll självförtoende, och noll känsla. Tobbe har hjälpt mig med mina hästar i alla år, och skolat dem (det är så vi lärde känna varandra för en herrans massa år sedan)

IMG_3660

Han TVINGADE mig idag! Och jag är enormt glad för det!!!
Tack min fina vän Tobbe!!! Du är den bästa ridtränaren man kan önska sig, tack för att du peppade mig och utmanade mig att våga…
(Lance och Tristan blundade hela lektionen hi’hi)
Svettig efter 2 skump! (tänkte ta av mig jackan, men hade glömt BH 😉 insåg att mina hängpattar skulle slå mig för hårt mot hakpartiet, att jag avstod, då jag inte vågade riskera dubbelhake’blåmärken he’he)
Spansk skritt..

Galopp med den stora svart!

Travar! 1minuts rump’skump! Jag var riktigt himla utmattad.
NU pratar vi om en människa som blir anfådd av att gå i trappor!
Jag har aldrig joggat i mitt liv!! En gång sprang jag från ”Brittish airways” terminalen på Köpenhamns flygplats, till SAS terminalen, i 3an deltog jag i orgentering och på högstadiet TOG JAG TID på de elever som sprang hundra meter med klocka..

Det kanske finns ett hopp!!! En svettig och MYCKET anfådd Maggot.
Tackar Freddy för ridturen…

Jag kan garantera dig att jag inte kommer kunna gå imorgon!!

When you go black!! You will NEVER go back!!!
(IF you stay white, you will ALLWAYS be tight)
Sov gott min härlige vän. x

 1. Tina skriver:

  Vet hur det känns att ha en obefogad rädsla vad gäller ridning. Åkte av för en herrans massa år sedan vilket resulterade i panikångest varenda gång jag såg någon rida. Gav mig dock attsingen på att klara rida igen. Lyckades ta mig upp på en häst igen, men sitter fortfarande med världens ångest vad gäller ridning. Men det är endå kul. Märkligt nock. Letar nu efter någon som jag kan träna hos, på deras häst, i hopp om ett bättre självförtroende till häst… Kämpa på, det gör jag.. 🙂

 2. LenaWe skriver:

  Ser ju jätte bra ut! Fin sits har du oxå!
  Blir sugen på att ta upp min ridning som jag slutade med för ca 15 år sen 🙁

  Där har du din motionsform! Slipper du tänka på hur du ska träna. Ridning är bra för kondisen och musklerna!

  Kram hela dan

 3. Frieserhästar är otroligt vackra! Och vilken man de har…
  OBS! Man, inte man..,hihi!

 4. Erika skriver:

  Blir varm i hjärtat. Ser underbart ut, vilken fantastisk häst och
  du ser ut att må bra. Härligt!!!!
  Sköt om dig och dina fina killar.
  Kram Erika

 5. Emma skriver:

  Åh vilken härlig galopp! Hoppas du har haft härliga dagar och fått vila ut!
  Emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..