ANNONS

HEMLIG FILM!! ”Maggot, rider den stora svarta”

/

Detta här är skittrist för dig som INTE är hästintresserad! Och ÄR du intresserad så kommer du skratta åt min amatörmässiga ridning..
Jag har haft en spärr i år! FAST jag har haft/har hästar har jag varit livrädd för att galoppera…
För 5 år sedan i England, föll jag av min tidigare havremoppe Diablo, riktigt illa (inte hans fel)
Jag föll så illa, att jag fick åka till akuten..
Efter det har jag haft en enorm respekt och obefogad rädsla. Goliath, min och barnens häst (oxå en friesian), blir riden av vår underbara Charlotte dagligen i stallet. MEN jag har inte vågat rida sedan min hjärnblödning. Jag har varit livrädd! Noll självförtoende, och noll känsla. Tobbe har hjälpt mig med mina hästar i alla år, och skolat dem (det är så vi lärde känna varandra för en herrans massa år sedan)

IMG_3660

Han TVINGADE mig idag! Och jag är enormt glad för det!!!
Tack min fina vän Tobbe!!! Du är den bästa ridtränaren man kan önska sig, tack för att du peppade mig och utmanade mig att våga…
(Lance och Tristan blundade hela lektionen hi’hi)
Svettig efter 2 skump! (tänkte ta av mig jackan, men hade glömt BH 😉 insåg att mina hängpattar skulle slå mig för hårt mot hakpartiet, att jag avstod, då jag inte vågade riskera dubbelhake’blåmärken he’he)
Spansk skritt..

Galopp med den stora svart!

Travar! 1minuts rump’skump! Jag var riktigt himla utmattad.
NU pratar vi om en människa som blir anfådd av att gå i trappor!
Jag har aldrig joggat i mitt liv!! En gång sprang jag från ”Brittish airways” terminalen på Köpenhamns flygplats, till SAS terminalen, i 3an deltog jag i orgentering och på högstadiet TOG JAG TID på de elever som sprang hundra meter med klocka..

Det kanske finns ett hopp!!! En svettig och MYCKET anfådd Maggot.
Tackar Freddy för ridturen…

Jag kan garantera dig att jag inte kommer kunna gå imorgon!!

When you go black!! You will NEVER go back!!!
(IF you stay white, you will ALLWAYS be tight)
Sov gott min härlige vän. x

27
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00