Glad påsk!

Glad påsk! Hoppas du myser och njuter av ledigheten.

Jag vill börja med att gratta Maria på sin ”ett års dag” IGÅR.

Vi är glada att du lever!! Endast 22 år gammal! Livet ville behålla dig, och vi oxå…

För ett år sedan var jag i Scotland med alla barn och firade påsk hos Angela med familj…

Den här påsken är jag själv, inga barn…

Igår så frågade en kompis mig om jag var spontan och lättövertalad!? Klart jag är, inga barn inga planer…

IMG_3472

Varför sitta hemma och känna sig familjelös? 😉

Sitter med goa vänner i skrivandets stund, solar mig i vårvärmen och sippar på en kaffe.

Vad gör du i påsk? Är du som jag barnlös? Eller är du med familjen?

 1. anna skriver:

  Glad påsk!
  Vi har firat i makens hemstad med hans familj. Inte ofta vi träffas så det var trevligt, men som alltid väldigt skönt att få komma hem också!
  Kram

 2. jonna skriver:

  Jag skulle varit barnlös denna helgen. Hade planerat vila, träning och påskmiddag med bästa korvarna. Men, det blir ju sällan som man tänkt… Barnen är hos mig. Och så kommer det att vara. På obestämd tid. Barnens pappa vill inte träffa dem. Det gör ont i hjärtat. Men vi har det iaf bra. En mysig helg! Vi har många fina människor runt oss minsann. <3
  kram

 3. Ritah skriver:

  Glad Påsk Maggan! Kram kram!

 4. Glad Påsk!
  Sonen har varit hos mormor hela påsklovet och han kommer hem i morgon. Så i år firar vi påsk på varsitt håll.
  Jag var hos vänner på påskmiddag i går kväll så nu i dag tänker jag faktiskt bara göra Jansson. Det gottaste på jul/påskbordet.
  Har länge funderat på att äta lamm men sonen vill inte ha och då struntar jag också i det. Men jag tror det skulle passa mig bättre med lite sk riktig mat istället för massa småplock som jag ändå inte blir mätt av…

 5. Marie skriver:

  Glad påsk på dej!! Hade gäster här igår på mat & vin…jätte trevligt. Ska snart åka och jobba…(kan bli lite segt i dag, hoppas på många köpsugna). Annars blir det lugnt & skönt. Ha en underbar påsk. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..