Nu är vi på väg!

Mot våran överraskning! Jag vet inte vad den är, men jag är som ett barn på julafton;-)

 1. Hej Magdalena …
  Jag hoppas verkligen det bästa för dig, är Din bok helt fantastiskt så gripande och rörande, att du får ganska ont i själen … Am varje dag för att läsa din blogg så super spännande ;0) det bara visar återigen hur hjärtevärmande och underbar du är …
  Och kan knappt vänta på en ny bok från dig … kostnad vilken kostnad kommer det att vara min egen ;0)
  Du helt fantastiskt … Jag har sett lite av din overækkelser vinster bingo lotteri, och varje gång det händer, jag önskar att det var jag .. inte på grund av pengar, men at kunne give Dig det klem , så varm och hjärtlig …
  Önskar alla det bästa för dig och din familj

  knus fra mig
  Från denmark ;0)

 2. Hej Magdalena. Du blir säkert förvånad att jag, en 15 årig tjej läser din blogg. Och Lance var också förvånad när jag nämnde din blogg, haha ”läser du mammas blogg?”. Du undrar säkert hur jag kom i kontakt med honom, och du ska nog hålla ett extra öga på honom. Han skrev till mig på facebook, han skrev ut sin adress, telefonnummer, msn osv. Sen sa jag att jag var 15, då sa han att det var nice. Jag sa att jag var mycket äldre än honom, men de brydde han sig inte om. Men nu till saken: din blogg är sjukt bra! Men ingen vet att jag läser den, haha liksom vafan läser jag Magdalena Graafs blogg? En 35 åring? (Vet ej hur gammal du är hehe). Men jag gör det, och den är faktiskt bra! Haha gud vad töntig jag känner mig nu, men du behöver få veta det! Min mamma fyllde år den 15 Mars, och då fick hon boken ”De ska bli ett sant nöje att döda dig” av min moster. Jag läste den igår, inte hela, men lite. Och gud vad hemska saker du varit med om! Jag beundrar dig, hur stark du har varit/är och tagit dig igenom det. Och sedan en skillsmässa med Magnus, sen ensamstående med 3 barn. Det är inte enkelt! Jag som tycker min värld går under när jag förlorar min pojkvän, hehe. Jag önskar dig all lycka! Hälsningar Amanda.

  JA, JAG KÄNNER MIG SOM EN 50 ÅRIG KÄRRING OCH HAR LUST ATT SKRIVA JÄVLA FITTA OSV. HAHA KOLLA HUR JAG SKRIVER? SOM EN GAMMAL TANT. MEN HOPPAS DU HAR ÖVERSEENDE MED DET, HEHE. HA DET BRA, PUSS PÅ DIG! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..