ANNONS

Vi är vuxna på kontoret!

/

Jag har bytt byxor! Kissade på mig precis.. Ho’ho’ho

Jag går igenom ett ”kontrakt” Tjocko just skrivit ihop..

IMG_3415

Följande!

Force majeure

” I händelse av krig, krigsliknande händelser, inbördeskrig, revolution eller uppror eller på grund av myndigheters åtgärde, strejk, lock-out, blockad eller liknande händelser, såsom naturkatastrofer som gör det omöjligt för Magdalena Graaf att driva sin portal, har hon ej skyldighet att uppfylla de krav som detta avtal innebär.

HA’HA’HA’HA’HA Jag kissade på mig igen!!

-Men Tjocko, vad händer om det verkligen blir inbördeskrig, revolution eller uppror????????? Kommer vi överleva då?

Ja’ja, jag vet att det är standard, men väldigt kul! 😉

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00