Vi är vuxna på kontoret!

Jag har bytt byxor! Kissade på mig precis.. Ho’ho’ho

Jag går igenom ett ”kontrakt” Tjocko just skrivit ihop..

IMG_3415

Följande!

Force majeure

” I händelse av krig, krigsliknande händelser, inbördeskrig, revolution eller uppror eller på grund av myndigheters åtgärde, strejk, lock-out, blockad eller liknande händelser, såsom naturkatastrofer som gör det omöjligt för Magdalena Graaf att driva sin portal, har hon ej skyldighet att uppfylla de krav som detta avtal innebär.

HA’HA’HA’HA’HA Jag kissade på mig igen!!

-Men Tjocko, vad händer om det verkligen blir inbördeskrig, revolution eller uppror????????? Kommer vi överleva då?

Ja’ja, jag vet att det är standard, men väldigt kul! 😉

 1. Sandra skriver:

  Hi hi… knasbollar!

  Ni verkar ha det så sjukt kul där på kontoret!
  Hoppas vi slipper både inbördeskrig och revolution… *ler*

  *kram*

 2. J skriver:

  Hihi.. det lät mer som ”fors” majeure ;-D

 3. Hej Maggan!
  Jag har inte varit inne på ett tag. Har haft det lite besvärligt med min son ett tag och lagt min energi på familjen och jobbet bara tills det löst sig. Jag har varit inne här varenda dag men inte riktigt varit i form att kommentera.
  Skönt att se att du mår bättre igen och trevligt att se lilla Tjocko på foto igen. Jag läser hans blogg oxå, den e riktigt bra!
  Jag skulle oxå behöva den där kameran…finns det trolla bort kiloknapp på den oxå?? 😉
  Kramar i mängd o ha en bra dag.
  Förresten så blev du jättefin i håret 🙂

 4. haha kobbet menar ju såklar JOBBET..KRAAAAAAAM★

 5. Tjolahopp äntligen en Maggan fix fortfarande datadöd hemma hos mig sorgligt men sant och jag som måste betala mina räkningar : ((.. va snygg du blev i håret, sådär härligt sommarblond..när ni ska ha nästa träff kan ni inte meddela ganska tidigt eftersom det är semestrar och sånt tjafs så man har ett hum om när det blir, en söt blondin i sina bästa år nämnde Juni : )) …ha en härlig dag på kobbet med boysen ★

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..