Snurrpanna!

Skall prova lotterikläder idag. Trodde vi skulle träffas på produktionsbolaget, men nej! I lotteriets lokaler var det. Jag som var i god tid! Nu måste biltjuvs’tvärsa halva stan..

 1. molly skriver:

  Fyyy fan ….jag spyr tillsammans med dig.
  Jag är oxå ensam med 3 barn, hus o bil mmmmmm
  Mina barn är 5, 15 och 17..
  Vet precis hur det känns…
  Alla pengar går till räkningar, mat o bensin…
  Jag stänger oxå av telef…för att få vara själv o tycka synd om mig själv.
  Får aldrig någon tid för mig själv …känns det som.
  Kram

 2. Sandra skriver:

  Ooops… gick det bra?
  Hann du fram i tid?!

  *kram*

 3. J skriver:

  Hahahaha.. du är för skojig ju 😀

 4. hellon skriver:

  håller med du är skitrolig när du sätter igång kommer ihåg dansen haha.

 5. Heidi skriver:

  Hej på dej Magdalena.Du är så rolig på dem där bilderna i förra inlägget.Helt naturell..det är så roligt att läsa din blogg på eftermiddagen efter jobbet,man skrattar ihjäl sig.Men så som du beskrev dej ,korthårig med bildäck oannat är så som jag ser mej själv ,fast med stor självdstans för jag gör ju inget åt det. Ja,skild är jag med. Du är däremot jättefin ,alla dagar o säg inget annat.Kram från mej.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..