ANNONS

Rörigt inlägg..

/

Är på väg in på kontoret för att träffa upp Tomas och Rickard. Undrar om de minns mig? Det var ett tag sedan jag var där..

Killarna är i skolan, måndagen är alltid en trist dag, man måste ställa om sig till ”ensam utan barn, är stark” jag saknar dem redan!

Jag har en ”kompis” med en 15årig son, vi samtalade med varandra under morgonen ;-). Hur ska hon göra, någon annan med tonåring? Han vägrar vakna om mornarna, hon får tjata och skrika men han vägrar gå upp. Eget ansvar vad är det?

Ska man låta dem vara, då får man mail från ”Prusilukan” skolan uppskattar INTE förseningar. (Man blir en ansvarslös mamma) Ska man tjata och skrika sig blå? För samtala i normal nivå går inte! Då händer det ingenting, och resten av hennes familj blir sena till skola och jobb. Finns det någon väckningsmojäng som i ”Kalle på julens husvagnssemester” som går att köpa?

images

Det här inlägget blir rörigt! Jag är lite rörig idag, men vid gott mod och känner mig friskare…

Jag har ljugit för mig själv och mörkat för dig!

*I helgen åt jag inte bara krabba! Jag smekte inte bara baguette’n, jag åt en liten rackare med skagenröra.

*Igår åt jag 2 chockladbitar hos Elizabeth

*Jag orkade BARA göra 20 situpps, jag sa att jag gjorde 100. Lögn!

* Jag tänkte försova mig och skylla på klockan idag. (Men jag gjorde det inte)

Usch! Pratade med Johan, Helenes man imorse. Johan är PT nere på Sats….Den bästa PT’n i Sigtuna.

-Johan! Hur fasiken blir jag av med den här? (Lyft lite lätt på tröjan)

-Motion!

-Jag äter Makrill på knäcke…

-Hmmmmm, kalkon är bättre, makrill är en ganska fet fisk..

-Men JOHAN!! Det är det enda som är gott utan smör!!!

Vad ska jag göra? Det ända jag tänker på är mat! Jag drömmer mat, jag luktar mat, andas mat! Jag ser mat! Alla människor jag ser är stora grillade kycklingar! Reklamen på TV är mat, Mac Donalds finns överallt!! Jag älskar mat och hatar nyttigt!

-Träna eller gå promenader!

Ok! idag ska jag jogga till carporten!

Gillade du inte min ide med match’making?

Jag tycker den är lysande! Idag ska vi börja med Robert!

IMG_1691

”En glad Homokille på 28 jordsnurr som älskar sitt jobb (klipper film och gör musikvideos)

Han gillar god mat! Favoritmaten är plankstek med extra bea (och leverpastej på Skogaholmslimpa) långa romantiska promenader på konstnärliga Söder, och djupa samtal över en flaska Amarone.

Roberts lite dolda intressen är att måla tavlor med fötterna (han håller penseln mellan tårna), han har nyss påbörjat en konstutställning på Bondegatan 22 som kommer att heta ”Sexy arty’party with the soul of the toe” där pengarna uteslutet kommer gå till utstötta homosexuella män i Vitryssland.

Han söker en Twink?! mellan 20-35 med en sund inställning till livet. Utseende? Spelar ingen roll, bara du har hjärtat på rätt plats.

Om du söker en livsvän i Robert, kan du maila : mainstream@bondegatan22.se

Märk mailet med ”Vågar du? Så vågar jag”

Vi syns lite senare! All kärlek, och upp med hakan! vi håller ihop och är starka tillsammans!

Maggot x

25
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00