Räkningar och MASSOR av vin..

Lika bra att ta tjuren vid hornen och få det gjort! Jag kallsvettas och våndas..
Men känslan efteråt är fantastisk!
Jag såg inte ens fram emot mitt lönekuvert den här månaden. Hela skiten och lite till, går till räkningar..
Sälen vart ett dyrt kalas, som jag nog får äta upp enda fram tills sommaren;-/

Jag måste dricka ett glas vin! I min ensamhet, är det inte tragiskt;-)
Jag måste nog bjuda över Göran ”Gurra” Gönåker, så känns det inte lika sorgset. (och dricka upp hans med)

Hur sjutton kan det bli 8000kr i el, från 1 Jan-28 feb?? Det ät ju inte klokt! Jag har ju knappt värmen på?
Nu kräks jag!
Husförsäkring, bilförsäkring, el, viasat, fritids, dagmamma, jäkla sopptunne tömning, telefonräkning, mobilräkning, hundförsäkring, transportstyrlstjafs!, lån,
Jäkla snöplogningsavgift, vattenfall’prutt, häst’skrälle, revisor, 1 pissans P’bot…bajjjjjs’rump’järnspiks helvete!
Och då finns inte bensin, busskort eller mat med!
Jag måste smöra till mig ett lönelyft!!
ETT glas vin till blir det garanterat:-)

Svar på en fråga..
Vart hittar man smink’knappen?
Här..

 1. mr hope skriver:

  Dear Sir / Madam

  Lån erbjudande, så snart som möjligt inom 2 dagar. Micro
  Ekonomisk fond Plc
  Affärs-och personuppgifter, ränta på lånet’s House 3%
  rate.Interested bör
  Kontakta lånehandläggare via e-mail med följande information:
  Namn: … .. Namn: … … LAND: … … Telefon.
  Antal: … .. YRKE: … … ÅLDER:. … … … … LÅNEBELOPP
  KRÄVS: … … LÅN
  LÄNGD: … …
  Agent Namn: erbjuder investerings-lån
  E-post: @ gmail.com hope.loanhelp

  Med vänliga hälsningar,
  Mr Hope

 2. Jag ska aldrig mer klaga när vi får våra räkningar. Usch och fy vilka belopp du måste punga ut med. :[

  Jag har varit frånvarande sista tiden och läser i kapp nu. Det beror på ett par saker..
  Dels så är jag under utredning för min fysiska hälsa. Är sjuk konstant och har fått diagnos vitamin B12-brist som medför en massa olustiga biverkningar. Dels så har jag påbörjat mitt examensarbete. Det betyder 8 timmar på högskolan/per dag, samtidigt som jag är sjuk. Måttligt roligt..
  Orken infinner sig inte längre och skuldkänslorna att inte tillfredsställa alla Isadoras behov är hemska. :[

  Men det är härligt att läsa i kapp din blogg. Det ger mig kraft!

  GLAD PÅSK allesammans!!

 3. Jaana skriver:

  Maggan du är helt underbar!! så kul o läsa din blogg ska du veta:)
  Du är så härlig o rätt fram, de gillar jag helskarpt…
  Ja suck o stön med dessa el räkningar…går själv på knäna för att få de gå ihop;(
  O med en 18 åring som äter som en häst så är de inte sååå lätt:)
  Men klart att de bästa man har ska få äta sig mätt:)
  Du får mej att småle varje gång jag läser din blogg, skönt när man känner igen sig i ditt skrivande.
  En sak vi har gemensamt är hjärnblödningen…fick min för ca 8 år sedan, var 38 år då…men är helt återställd, jaghade ”änglavakt”
  som läkaren sa…
  kram

 4. Pia skriver:

  När det gäller el så är Skellefteå Kraft billigast med elen för dom pressar priserna rejält o jag tjänade alla redan min första månad hos dom 600kr jämfört med mitt gamla elbolag Ringsjö energi som har blivit uppköpta utav Lundsenergi. O det tråkiga är ju att Lunds energi köper upp alla små bolag för de inte skall kunna pressa priserna. Sen kan man ju begära elräkning varje månad så blir inte räkningen så hög när den kommer.
  Det är dyrt o bo i hus för man får betala allt själv o jag har klarat det som ensamstående mamma till två barn var ett av mina barn fick kronisksjukdom som behöver medicin o läkarvård o annat som kostar en hel del. Fyra år efter henne drabbades jag själv utav en kronisksjukdom som gjorde att gick fick börja arbeta halvtid o sen sluta helt pga min värk. Men man måste rätta matsäck efter mun o inte göra så dyra utsvävningar o annat om man inte har pengarna i plånboken.

  Glad Påsk.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..