Hela gänget..

Bild 1

Färdig!

 1. Hanna skriver:

  Himla snyggt Maggan! Nu blev jag också sugen på hårförlängning, håret växer ju så sjukt långsamt..

 2. Jättefint blev det 🙂

  Ska själv till frissan nu i veckan och bli vårfräsch. En liten fråga, färgar ni eller slingar håret?

  Tack för en grym blogg!

 3. Lisa skriver:

  Hej Maggan!

  Superfin du blev 😉 är det färgat eller slingat?

  Trevlig vecka 🙂
  Kram Lisa

 4. Helene skriver:

  Jättefint…
  Ska boka tid till mitt hår imorgon : /
  KRAM O GONATT
  Helene

 5. du ger mig hopp..
  jag har läst din bok, denna blogg, din tidigare blogg på bloggfamiljen, och insåg just ikväll att du faktiskt ger mig hopp medans jag sitter och läser..
  mitt liv har inte pågått så länge ännu, men redan så har jag problem som de flesta människor aldrig ens kan förstå sig på.. och jag har undrat, om man går igenom så jävla mycket jobbigt och hårt i sitt liv, kan man verkligen komma ut normal och frisk ur det? kan man bli en människa att älska?

  förstår att du själv går igenom något jobbigt just nu, men jag är inte så uppdaterad så vet egentligen inte vad, så jag kan inte säga att jag vet hur det känns. och jag har inte ”tagit mig genom” till det bättre ännu heller, så jag kan nog inte säga några av dem sakerna man ska säga..
  men jag hoppas i alla fall att det kanske känns bra att få veta att du hjälpt mig lite..

  ta hand om dig och din familj!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..