Gubbar och krig..

Att leka krig med gubbar är bland det tråkigaste som finns!
-Ska vi måla istället?
-Neheee..
Ska du inte gå ut på gatan och leka med kompisarna?
-Nehee..
-Ska vi kolla på film?
-Nehee..
Jag kan resa, spela brännboll, åka skidor, campa, bada..
Men att sitta och leka med gubbar är öken! But a mama has to do what à mamma has to dooooo..
Jag orkar inte röra mig idag, så jag sitter som ett lik på Tristans golv och låtsas att jag är en krigsgubbe som hijackar ett piratskepp.

Makrill och räkor..
Ingen pasta eller potatis här inte!

Nu har jag äntligen lyckats övertala Trisse att kolla på Rasmus på luffen, ska försöka att sova medans 😉

Varför avskyr barn när man slumrar till under en film? Jag rävsover, lägger huvudet bakom hans, då känner jag om han vrider på sig för att se om jag är vaken.

Barn är svåra att lura…..

IMG_3337

Önskar dig en skön lördag! Vad ska du göra ikväll?

 1. hellon skriver:

  HEJSAN MAGGAN MÅSTE BARA FÅ TALA OM ATT MIN GRABB VANN DM IDAG ASTON P97 TJOHO KENNNY BLEV MATCHENS LIRARE OCKSÅ STOLT MAMMA

 2. Vad du är duktig med kosten:) Men det är ju gourmet ändå utan bröd, pasta eller potatis. Ikväll gjorde jag supergoda pizzor på LCHF- vis. Och botten var helt utan mjöl utan istället gjord på fiberhusk mm. Hade salami, hemmagjord tomatsås, salami, mozzarella på. Mums var det

  Håller med om att det är så trist att leka med gubbar och krig mm.
  Har 2 söner på 17 o 20 som verkar ha överlevt ändå utan att jag lekt med dem speciellt mycket! Byggde lego, pusslade o spelade spel kunde jag göra ibland. Var (är) mycket mer för utflykter, resor o upplevelser. Pappan fanns inte med utan vi bodde själva. Hade dåligt samvete för detta att jag inte lekte så mycket men de har blivit självständiga, kreativa och fina människor ändå:)))
  Har lekt något mer med mina döttrar måste jag erkänna…
  Roligare med barbies, dockor, klippdockor mm
  (OOps nu är du på teven Maggan, hi, hi)

  Ha en härlig kväll o krya på dig

  Kram från Pernilla

 3. anna skriver:

  jag har hyrt film och ska mysa till dessa med lite godis/vindruvor .. blir nog en titt på körsången sen oxå 😉 GLÖM INTE bort Earth hour mellan 20.30-21.30, släck och tänd ljus!

 4. Helena skriver:

  Hello, har läst länge men aldrig lämnat ngn kommentar 🙂
  Jag är 35 år bor i Sundsvall men man och en dotter på 5 år.
  Jag älskar att resa 🙂

  Känner igen det där med lekandet, fast här är det Barbie som gäller….urk :/ Väldigt uppstyrt oxå…”Nu kom du där….”, ”Nu sa du så här…..”, ”Nu visste inte du att….”…..hahahaha jag sitter bara där och klär på och av barbies och håller ut en stund 😉

  Ikväll ska en kompis komma hit o mysa lite och färga mina fransar o bryn, lite Tv, lite godis, ja, lugnt o skönt helt enkelt 🙂

 5. CW skriver:

  Jag stod i bokaffären. Jag skulle åka utomlands dagen efter och behövde en bok att ha med mig på resan. Det blev din bok ”Det ska bli ett sant nöje att döda dig”. Jag kom hem senare samma dag och började packa till resan. Så tog jag fram din bok och skulle bara läsa baksidan innan jag skulle lägga ner den i väskan. Jag öppnade första sidan o tänkte att jag bara skulle läsa lite. Jag läste ut hela boken den kvällen. Och jag har nog aldrig blivit så medtagen av en bok. Tårarna sprutade åt alla håll och den kvällen förvandlades du till någonting väldigt stort i mitt hjärta! Alltid när svåra saker dyker upp i mitt liv så refererar jag alltid till din bok, att det alltid finns någon som har det värre och att vad det än är som gör det svårt så klarar du dig alltid och allt går att lösa och blir bra igen! All den skit du får ta just nu är du inte värd! Låt inte dessa rubriker och texter ta din energi! Du och en person till vet sanningen, låt det räcka och fokusera på det som gör dig lycklig! Innan trodde jag att seriefigurer var påhittade. Men det tror jag inte längre. Jag vet vem som skaparen tänkte på när han uppfann seriefiguren ”Stålkvinnan”! Jag tror hennes mellannamn stavas Magdalena…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..