Ännu en dag..

Ännu en dag passerar oss, en dag utan toppar eller dalar. En behaglig dag utan överraskningar. Jag gillar dagar som denna.. En stjärna i kanten hade ju varit att få känna sig frisk.
Men jag är på bättringsvägen, och det är alltid något!
Jag åt en krabba till middag, har fått för mig att skaldjur är bra för min kamp mot det punkterade cykeldäcket som lägrat sig runt midjan.
Killarna åt kyckling och bröd med skagenröra.. Fy vad gott! Själv kände jag mig duktig då jag enbart luktade och smekte baguetten 😉

Vi har hyrt filmer och ska bara ligga i soffan och gosa hela kvällen..

 1. sofie skriver:

  Oh, ett varmt tips! Börja med Smoothies(?) på morgonen. Du kan gott göra den på kvällen innan och sen ställa in den i kylen. Bär, lite youghurt, mjölk,havregryn och lite flytande sirap!! Underbart gott och mättande. Jag hatar frukost men det här har verkligen gjort att jag gillar nåt i magen på morgonen samt gått ner massor i vikt:) Står mig gott och väl till lunch. Gott är det också. Perfekt till dina grabbar på em som mellis. Kör med mycket blåbär så får ni i er alla vitaminer ni behöver och blir inte sjuka…. Nej då, jag vill bara att ALLA ska må lika bra som jag gör just nu och det enda jag har ändrat i mitt liv är just mina smoothie´s på mornarna:) Krya på dig gums och ha det så himlans gott

 2. hellon skriver:

  DU ÄR SÅ ROLIG HAHA… KRAM VI HÖRS

 3. Hej Maggan!
  Härligt med mys!! Jag sitter nu och väntar på att Taco-pajen som står i ugnen ska bli klar. Mums, finns inte mycket karaktär här (hur nu det stavas? 😉 )
  Har mer eller mindre bestämt mig för att jag ska ta och börja prova på GI-metoden nästa vecka. Två i min familj (mor och systerdotter) har provat och lyckats med förträffligt resultat. Så det är väl bara att krypa till korset och prova att få bort extra magen. Är såååå less på den just nu!! Inget i min garderob passar och hur kul e det att köpa nya kläder när man ser ut som en kossa?!

  Hur som ska jag snart oxå titta på fortsättningen av ”MILLENIUM” (män som hatar kvinnor) då jag är en av de få som faktiskt inte sett den. Verkar dock bra så jag ser fram emot fortsättningen.

  Ha en trevlig kväll!
  Kram Ingela

 4. Marie skriver:

  Vad mysigt att bara ha en myskväll.Jag är mkt för det just nu.Bara ta det lugnt på kvällarna.”Tyvärr” är barnen nu tonåringar,dottern 18 o sonen 15 så dom är inte hemma så mkt.Speciellt inte dottern och jag har nyligen blivit särbo.Så jag vet hur det är när psyket går upp och ner.Har vart väldigt mkt ner ett tag.Har legat däckad i dunderförkylning nu hela veckan,men det börjar nu vända.Bara hostan kvar och den får man väl dras med ett tag,tyvärr. Men börjar nu känna mig lite gladare också.Trots en del motgångar och strul efter flytten.Var och köpte din bok i dag.Har fortfarande inte läst den.Men ska börja nu i kväll.Hoppas du får en mysig kväll nu och krya på dig.
  Kram Marie

 5. Ytterligare ett bevis på din styrka! Jag kan absolut inte motstå baguetter, speciellt inte ugnsrostade med t ex vitlök, MUMS! Hur jag är försöker så slutar det med att jag har tryckt i mig en hel själv och sitter och skäms 🙂 Min mamma jobbade på bageri medan jag bodde hemma och då fanns dagsfärska baguetter alltid nära, man kunde ju tycka att jag förätit mig men icket 🙂 Gå och ät en baguett nu, bra för själen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..