ANNONS

Vinn miljöpussel för de små!

/

gro

Gro är ett helt nytt svenskt leksaksvarumärke som erbjuda närproducerade, miljövänliga och miljöutbildande leksaker som framförallt ska vara roliga för de små! Deras första produkter är tre spännande pussel med två lager med illustrationer och små söta ramsor på baksidana varje pusselbit. Pusslet är utformat så att komplexa miljöproblem kan tas upp på barnets nivå. För barn 3-7 år (De äldre barnen brukar tycka om att själva läsa rimmen).

Läs mer om pusslen och Gro på www.bigthingsstartsmall.se.

Nu lottar vi ut 10 st pussel från Gro!
Svara rätt på frågan och du deltar i tävlingen. Lycka till!

Fråga:  I vilket land tillverkas Gros pussel?

Tävlingen är avslutad! Rätt svar: Polen.

Vinnarna blev: Alexander Grösfjeld, Hisings Kärra, Sabina Berg, Gemla, Linda Magnusson, Nödinge, Linda Johansson, Hyltebruk, Johanna Fredriksson-Sten, Stenungssund, Madeleine Tarberg, Sollefteå, Tina Njord, Valdermarsvik, Erika Ångman, Filipstad, Annika Olofsson, Trelleborg och Anna-Karin i Ljusdal.

GRATTIS! Vinsterna kommer från Gro och kommer på posten!

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00