Sovit..

Jag har varit tvungen att göra ett ärende imorse, sen åkte jag hem till mamma och sov! Febertoppar och huvudvärk, MEN på mammas soffa. Vad jag älskar att vara hos mamma när jag mår dåligt. från 34 till 4 år på ett dörr’ring.

Jag försov mig! Isak var tvungen att plocka upp Tristan hos Helene, vaknade upp svettig och torr i munnen och visste inte om det var dag eller natt..

Har släpat jag mig in på Statoil och köpt en påse chips. Jag och Tristan ska ligga på soffan och titta när Tobbe och Claudia dansar sig till seger..

IMG_3311

Vi syns ikväll! Och tack igen för fotavtrycken!

Jag ska sätta mig ner och lusläsa allt om dig nu 😉

 1. Ann skriver:

  Jag tänker på dej. Hoppas du får en fin lördag!

 2. Karin skriver:

  Hej Maggan! Stackars dig som är sjuk du får vila och dricka mycket te. Jag är 25 år, uppväxt i Sigtuna men bor nu med min sambo inne i stan i en studentlägenhet på östermalm där jag pluggar till naprapat.
  Det var lite om mig. Krya på dig! Krama om!

 3. Amanda skriver:

  Beata då…:-) Nu avslöjade du oss! *rodnar* Fast vi skulle behöva öva på plutet… i alla fall jag!

 4. suus skriver:

  Massvis me krya på dig kramar !!!!!

  <3

  Suus i karlskrona

 5. Annis skriver:

  Jag vill ha den där mysiga tröjan 🙂 bara du som kan vara så snygg fast du är sjuk 🙂 krya på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..