Sjuk!

Jag är dålig, riktigt dålig!

IMG_3296
Gilar inte att vara dålig!

Har suttit och läst om dig i kommentarerna…

Vill du byta liv med mig???

Trots att jag mår skit så småler jag med hjärtat! TACK! För att du skriver om dig själv! Jag är så nyfiken, och det är SÅ kul, att få lära känna dig!

IMG_3305

Nu ska jag åka tll vårdcentralen…

Kärlek!

 1. Sara skriver:

  Hejsan..
  Jag är Sara 33 år och bor i Väsby!!
  Har 2 underbara kids som är 4 och 7 år..Har precis flyttat ihop med barnens pappa efter att ha varit särbo i 1 1/2 år..mycket nyttigt att vara ifrån varandra!!
  Jobbar som säljare på HM i Kista så när du är där så måste du fråga efter Sara ( på barn avd) Haha!!

  Följer din blogg varje dag och tycker du verkar vara en super tjej och väldigt ödmjuk!!

  Krya på dig och ta hand om dig
  kram Sara

 2. Linda skriver:

  Ajaj jobbigt att vara sjuk :(. Jag var på din lyxweekend men pratade väl aldrig med dig direkt 🙂
  34 år är jag,4 barn Emelie 18, Mika 8, Tristan 5 och lille Kimi 2. Pluggar till undersköterska och är mitt uppe i att separera från min sambo sen 10 år tillbaka. Jag har fått en alldeles egen lägenhet och det känns verkligen underbart! Att få börja om och bara rå mig själv och barnen :). Har haft två trassliga förhållanden i ”min ungdom” med drogmissbruk och misshandel så jag känner igen mig i din bok :(. Först nu ungefär 11år efter mitt senaste destruktiva förhållande har jag fått en ursäkt…och det känns verkligen bra! Som ett avslut på en extremt jobbig tid 🙁 Nu ser jag framåt!! 🙂

  Krya p¨å dig och ha det bäst//Linda

 3. Ta det lungt och vila i helgen,jag ska äntligen ha tjej fest i helg med 6 st härliga kompisar.Det ska bli så kul att bara få vara sofia för några timmar och inte mamma,fru och fixsaren i familjen mm.
  Gillar din blogg!
  Krya på dig 🙂 kram

 4. Hej!Krya på dig!Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..