Jag är ett ärke’miffo..

Nu har jag klämt ut den sista energin ur kroppen. Vilken dag vi haft, köpcentret var proppat av lyckliga vinnare!

Jag har varit ett riktigt ärke’miffo idag 😉 Jag hade fått för mig att vi skulle ha en utomhus’utdelning på torget.

Nej vi skulle vara inomhus, förstod jag då vi var där! Jag ser inte klok ut i håret, utväxten är 10cm, håret är ojämnt och tunt. Imorse satte jag bara på mig en mössa och några lumpna trasor under postkod’jackan. Tror du jag fick panik då jag förstod att jackan OCH mössan skulle ryka…

Min boss skickade mig till frissan för en föning och in på HM efter en hel och ren skjorta he’he

IMG_3277

Det vart folk av mig med, visst vart det fint!

IMG_3285

Jag och Kalle innan utdelning..

IMG_3275

Min nya skjorta och scarf..

IMG_3278

Min nytto’lunch…

IMG_3283

Mina fina kollegor Vanessa och ”Fabio” 😉

IMG_3287

Jag, och en av oss!

IMG_3284

Kalle pluggar manus.

IMG_3281

Den härliga publiken..

Nu är jag hemma. Har ätit en knäckebrömacka med makrill, är det en nyttig fisk?

Börjar känna mig riktigt risig, har feber och lite frossa…Vill inte bli sjuk!

Skjutsade hem min älskade Linea, vad hade jag gjort utan henne? Hon är en klippa. Barnen och Lotta älskar henne och hon ställer alltid upp när det krisar.  Hon är helt enkelt bäst! Love you Linea!!

Imorgon ska jag med Isak till vårdcentralen för att ta sprutor inför Filippinien’resan. Sen ska jag hem och försöka sova mig frisk.

Förresten, nu när det är så många nya namn här! Vem är du, vad jobbar du med, hur gammal är du?? Berätta! Jag kan sitta i bilen och fundera mig trött på vem personen bakom namnet är…

Vissa av er har jag ju träffat, men inte alla..

Stilla min nyfikenhet nu, och sov gott! Glöm aldrig bort att du är värdefull som du är, tro aldrig något annat!

Maggot x

 1. People in all countries get the loans from different banks, just because that is comfortable and fast.

 2. Anna skriver:

  Hejsan! Makrill är en nyttig fisk. Vi behöver få i oss Omega-3. Och makrill är en bra källa till det. Omega 3 är viktigt att få i barnen också. Bra för inlärningen, skyddar mot cancer, bra för huden, hjärnan, hormonbalansen mm.
  Kram från Anna

 3. Jag e… Sussie, 40+, boendes i Norra Småland. Singel utan ungar. Just nu jobbar jag inte alls, men min högsta önskan på jobbfronten är att hålla på med det jag redan gör ideellt, mitt skrivande eller nån form av social/mänsklig support… Och då skulle jag behöva gå färdigt socionomprogrammet som jag började 2000 och aldrig slutförde. Jag sitter fast, känns det som, men jag har aldrig varit den som ger upp. Jag har ett antal ggr nästan gett upp, men bara nästan…

  Och inte får du bli sjuk nu! Krya på dej!
  Kram
  Sussie

 4. Jenny skriver:

  33 år, bor i Partille, jobbar på rederi som fraktbokare men är föräldraledig just nu med min dotter. Är gift och har dessutom en son på 4½.

  Dottern är 1 år och är född med den ovanliga och allvarliga hudsjukdomen Dystrofisk Epidermolysis Bullosa – alla ni som säkert aldrig hört talas om den: kika in på hemsidan och sprid länken vidare! Den värsta sjukdom du aldrig hört talas om…

  Men vi kämpar på och håller humöret uppe, Natalie är helt fantastisk och vi vill att hon ska få ut mesta möjliga av livet!

  Ta hand om dig och krya på dig, kram Jenny ( http://www.ebifamiljen.se )

 5. Nattis skriver:

  Hej bästa du!! Jag heter Natalie och är 14 år snart.Har skilda föräldrar sedan 6 år tillbaka och har 2 småbröder, en på 13 år och en på 2 år =) Bor i en liten håla ungefär 10 mil utanför Östersund, Jämtland.Går i sjunde klass och tkr att skolan suuger ..xD Min klippa är då att få komma hem och läsa bla DIN blogg som är ett stort stort stöd i vardagen..!! Tack för att du finns och för att du delar med dig av din underbara vardag.!!!

  KRAAM till en helt underbar person! DIIG

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..