Det sista jag behöver nu!!!

Vi har ätit lunch, bilderna blir ok..

Det här är det falskaste leendet jag kan bjuda dig på. Jag är orolig! Min mamma är ledsen.. Det finns inget som är mer fruktansvärt än att höra sina föräldrar gråta. Vår lilla familjehund Bimbo är väldigt sjuk, hon ligger i kuvös med andningsproblem. Jag tror inte att det går att förstå om man inte har haft djur själv, vilken smärta och oro man känner!
Man skäms för att man sörjer ett djur, ett djur är ett djur tycker många.
Men det håller jag inte med om. Det är en familjemedlem, någon man älskar, en själ, ett väsen. Någon som älskar en kravlöst, aldrig säger emot, blir glad när man kommer hem, tröstar en villkorslöst och alltid finns vid ens sida.
Mina tankar är hos Bimbo, jag ber en bön att hon ska tillfriskna. Jag skulle vilja att vi alla gav min fina lilla mamma en liten tanke då hon är ledsen. Hon tänker och hjälper alla andra, har ett hjärta av guld och känner kärlek för hela världen..
Mamma och Gunnar jag älskar er! Och allt kommer bli bra med vår lilla Bimbo. Vi står i tro..

 1. Anna skriver:

  Hej Magdalena,

  första gången jag skriver en kommentar. Har följt din blogg sedan jag läste ut din bok. Gripande. Precis som du skriver om din mammas hund. Jag har själv hund och alltid varit runt just hundar. Kan inte föreställa mig den dagen min hund kommer försvinna… men jag vet ju på samma gång att den dagen kommer. Min mormor var lika djurkär som jag, och när deras vovve gick bort fick mormor mer eller mindre en ångestattack. Morfar tog henne till sjukhuset och hon fick lugnande, morfar fick rådet att det bästa för ett brustet hjärta i detta fall, är att skaffa ett nytt litet djur. Absolut inte för att ersätta det bortgångna djuret utan för att lägga fokus på någonting annat, någon annan liten varelse som behöver kärlek, trygghet och omtanke. Det fungerade för min mormor i alla fall. Inte för att nu ge tips eftersom din mammas hund fortfarande lever, men jag hade gärna velat ha haft lite tips på vad man gör när den dagen kommer, så jag har informera min sambo om vad han ska göra när vi dag kommer. Vi djurvänner bara måste ha en krabat att älska och älskas av, vovvar och djur är helt enkelt bäst, vad vore livet utan dem? Lycka till i alla fall, livet är ibland orättvist men ändock livet. Kram

 2. Emse skriver:

  En hund är inte bara ett djur, en hund ÄR en familjemedlem som du skriver! Så känner vi alla som har haft eller har hund.
  Tänker såklart på er alla, det är fruktansvärt och man känner sig hjälplös. Skickar en massa kärlek till er* och hoppas för allt i världen att allt blir till det bästa för Bimbo*.

  Förra året fick vi låta vår nästan 16 år gamla hund få somna in.
  Han slipper iaf ha ont, men det var vidrigt, fruktansvärd och hjärtskärande att få se sitt älskade husdjur somna in.
  Så jag förstår er att det är tugnt just nu :(. Bästa hälsningar till Bimbo och hoppas hon kryar på sig!

 3. anneli skriver:

  Ååhhh, stackars din fina mamma, Gunnar och er…
  En hund är en familjemedlem. Punkt.
  Min svärfar hade en jätte fin hund tills för ett par år sedan, hon drack utav sjövattnet när det var så mkt algblommning. Blev så jättesjuk och blev inlagd på sjukhus i flera dagar. Veterinären och teamet kämpade som sjutton och gjorde allt dom kunde men hon klarade det inte…alla inre organ slogs ut…
  Vi mottog samtalet om det inträffade när vi satt i bilen hela familjen, vi fick lov att stanna direkt.
  Hela våran familj grät, min man kunde inte köra bilen på en stund… såå det är inte alls larvigt eller konstigt att gråta för en hund är sjuk. Hoppa att Bimbo blir bra snarast.

  Kramar

 4. Allrafinaste Magdalenahjärtat..

  bloggpausa inte.. snälla. Vill se alla sidor av dig och att skriva kan vara rent terapeutiskt. Önskar så att jag kunde linda armarna om dig och hålla om tyst å länge.. Mår själv pyton just nu av olika skäl. Livet tar sina krumsprång.. men vi klarar det här också raraste du. Visst..?! Jag tror på dig..!

  Bimbo.. åååhh.. jag ber och tänder ljus. Har själv en underbar familjemedlem i vår fantastiska katt.. Kung Kirre. Han fick akutopereras i slutet av januari.. är frisk nu, men jag grät i tre dagar..

  Ta hand om dig.. du är så oändligt värdefull.

  Varm, innerlig kram
  från Annukka

 5. hej tjejen. Det var jag som var med som AD idag på båten… Jag hoppas verkligen allt löser sig till det bästa i ditt liv just nu, så att du får må bra.
  Jag började nästan gråta idag när du berättade om hunden.
  All styrka, pepp och energi önskar jag dig.
  Du blev kanonsnygg på bilderna förresten.
  Kram från Charlotte

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..