När strålkastarna slocknar gråter clownen…

Jag och Tjocko ska på mingel ikväll, Volvo har ett event i Kungsträdgården. Det är min gode vän Mr. Per Hägg som lanserar en ny Volvomodell. Det är kul att få supporta goda vänner och uppmärksamma deras arbete. Per och hans familj har jag känt i många år, de är fina och genuina vänner. Det ska bli kul!

Jag fick en sådan bajsångest idag när jag skulle betala alla räkningar, jag ligger efter, och kan inte riktigt få det att funka (ett vanligt problem för många, så det är INTE gnäll;-)

Till slut sket jag i allt, la mig på soffan, drog en hundfilt över huvudet och sov bort problemen i en halv timma. Efter det, nya friska tag 😉

Som en vän skrev igår…

IMG_2579
Lunch..

IMG_2607

Tjocko bjöd mig på lunch idag. Har du varit på Koh Phangan? Ett helt fantastiskt ställe. Det är som att kliva av flygplanet i Thailand..

IMG_2601

Klockan 3 en eftermiddag..

IMG_2606

IMG_2614

Jag känner mig lite butch idag, men det kommer bli trevligt! Det ska bli kul att få gå på date men Thomas (Tjocko)…..

Det har varit mycket flams och skoj den senaste tiden, du får förlåta mig.. Men även jag har mina dagar (TROTS att  jag är perfekt, alltid  glad, klämkäck, välfönad och smal, NOT! 😉

När jag mår deppigt så brukar jag alltid försöka fokusera på något kul. Så det lyser igenom kanske.. Lite som när jag skrev min bok. Bokförlaget tyckte att jag skämtade för mycket.

-Magdalena, man kan inte skoja sig igenom en sån här hemskt historia.

Jo det kan man, thats me! Mitt sätt att tackla svårigheter. Får jag inte vara mig själv så vill jag inte trycka min bok eller skriva någon blogg.

Man kan grotta ner sig en stund, men man får inte ”försova” sig och stanna kvar i gyttjan… Upp och hoppa! Nya friska tag! Skratta åt skiten! Och gå vidare…

Ikväll ska jag gå vidare med Tjocko, vi ska ha det skoj, skratta och mysa…..

Tack för att du finns! x

 1. Jag tror du e lite lik mej, jag använder galghumor och ironi när det blir för besvärligt, eller sover bort bekymren. Eller som jag skrev igår på Facebook: ”Man blir kreativ av att vara förbannad…” Men nu ska jag ta itu med allt jag skulle ha gjort förra veckan!

  Sen undrar jag en sak till: Varför skäms vi (=jag) för att gråta, så att vi bara gör det när strålkastaren har slocknat och ingen ser oss? varför tycker vi att det är så hemskt att visa att vi är vanliga (också)?

 2. Koh Phangan är verkligen det mysigaste stället i Stockholm tycker jag. God mat och massa mys. <3

 3. Benita skriver:

  Du är den bästa, din blogg är min dagliga medicin (minst 3ggr/dag) och jag verkligen älskar allt du ger oss läsare, TACK Maggan för att du är du:)

 4. Just det; en sak till…

  Jag har ju läst din bok. Men jag upplevde inte att du ‘skämtade’ i den…? Dags att läsa om kanske. =)

  Kramen!

 5. Klart som korvspad att vi gillar dig fast du tramsar ibland. Eller just därför!!!

  Kanske är man inte själv på humör för det just då, men du ska veta att du är så otroligt uppskattad för den du är & det du skriver, och dina knasiga klipp. 😉

  Ibland undrar man liksom hur livet var INNAN Maggan kom in i det… faktiskt.

  Hoppas ni har det super ikväll!!

  PS. Har dissat Koh Phangan tidigare för att det varit så förbannat ‘inne’, men när du skriver som du gör så kanske jag provar det en dag. 😀 DS.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..