ANNONS

Månadens Vardagshjälte

/

manadenshjalte-header

Det finns massor av härliga människor runt om i vårt underbara land. Tillsammmans med Flowerhouse.se vill Magdalena hjälpa dig att uppmuntra din egen vardagshjälte! Känner du någon som förtjänar att utses till Månadens vardagshjälte av Magdalena Graaf?

Fyll i formuläret nedan och motivera varför just din utvalda person bör vinna. Vardagshjältarna presenteras varje månad här på sajten. Du kan löpande skicka in ditt förslag på vardagshjälte till oss. Håll utkik om just din hjälte blir vinnaren!

[contact-form 2 ”Kontaktformulär 2”]

meromflowerhouse

Med Flowerhouse.se kan du skicka blommor till i stort sätt hela världen. I sortimentet hittar du buketter, blomsterdekorationer, rosor, krukväxter, choklad och små gåvor. Henrietta med personal på Flowerhouse.se hjälper dig att uppmärksamma den där speciella personen. I deras blomsterbutik på nätet kan du göra beställningar för leverans i Sverige och resten av världen med Blommogram. Med några snabba knapptryckningar kan du enkelt skicka en bukett blommor med våra blomsterbud till den du håller kär eller någon du vill uppvakta på www.flowerhouse.se.

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00