Rättning!!

Nej älskade korvar! Herregud vad ni märker ord. Självklart så känner jag mig som en supermodell varje dag. Jag är totalt felfri och enormt nöjd med mitt sexpack på magen. Jag har inga dåliga dagar, Inga dåliga hårdagar för sen delen heller! Jag vaknar upp sminkad och nyfönad och kan äta vad jag vill, cellulitet vad är det;-)
Detta är INTE ironi, som mitt tidigare ilägg, detta är dagens osanning. Maten under semestern har inte satt sig på fel ställen, utan förvandlats till fylliga och vackra höfter. En normalviktig människa får INTE ha dåliga dagar, jag vet! 😉
Jag lovar hädanefter korvar, att jag ska vara ett bra föredöme, och inte knota!
Förlåt…
Love you!

 1. Haha att du som är så söt kan göra dig så ful med grimaser är otroligt! 🙂

 2. Anki skriver:

  Försvarsakuten rycker ut, många dramaqueens här måste jag säga. Jag tycker att det skrivs enbart positiva saker i denna blogg och Maggan behandlas som en prinsessa så vem har varit elak?? Då har jag missat något i så fall och jag läser denna blogg …ofta. Slappna av och fokusera på verkliga problem och orättvisor här i världen. 😉

  Kram på er ute i cyberrymden!

 3. Hanna skriver:

  Men hjälp! Det finns då verkligen folk som stör sig på allt! I så fall får ju inte tjockisar gnälla över att de får ont i ryggen av sina stora tuttar! För tänk på oss som måste hosta upp 50 000 för ett par ordentliga rattar! Och folk som lever i förhållande ska minsann aldrig gnälla över något, för tänk på oss som inte har någon att leva med! För att inte tala om allt som vi har här som barnen i Afrika inte har! Herregud!

 4. Jine skriver:

  Hej!
  Vad är detta?? Himla trams om att hacka på allt Maggan skriver.

  Jag har varit så himla fet rent ut sagt att,visst det var jobbigt och man brottas med sina problem. ALLA har rätt att känna och tycka som man vill. Klart att Maggan får skriva hur hon känner, om man kan även som SMAL känna att man kanske svullat i sig och gottat sig och känna sig stor.
  Om alla överviktiga ska ta åt sig för nåt som Maggan skrivit så läs då inte hennes blogg.
  Denna tjej är en fanatstisk människa och ger så mycket så sluta hacka och uppskatta det hon gör istället. Maggan skulle ALDRIG trycka ned människor medvetet för hon har ett sånt stort hjärta <3 DET VET NI

  Jag tycker att man kan glädjas att hon ger så mycket av sig själv och är en tokfia med känslor som alla andra.
  Kram

 5. Carin skriver:

  Jo du får ha dåliga dagar, för dina referenser utgår ju från dig. Jag kan få sörja över mitt långa blonda hår som bråkar med mig även om det finns cancerpatienter utan hår. Jag måste få utgå från mig o gnälla av mig då o då..

  Kram en över normalvikt;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..