Jag har blivit så fet..

Att min buk hänger över bältet, så pass att jag börjar få nickelallergi på magen he’he.
Men, men jag får skylla mig själv! Jag rensade alla kollegors tallrikar till lunch.
Mitt nya nickname är ”maggot The hängbuksswine” bland mina jobbkompisar

Nu hugger jag in på de gött’götta vakom scenen!

 1. Jenny skriver:

  Hej Magdalena! Personligen tycker jag att du ser jättebra ut med en fantastiskt fin kropp efter att ha varit gravid 3 ggr och ammat (ja, det vet jag ju egentligen inte om du gjort men brösten blir ju ändå påverkade av graviditet) o hela faderullan. Man skulle kunna tro att du är ca 30 år och har adopterat 🙂 Men jag blir inte upprörd för att du skriver om att du känner lite ågren över en svull-semester och dess konsekvenser. Alla har vi ju våra ”skal” som vi ibland kan försonas med och ibland är j-ligt trötta på. Vår insida kan inte alltid dra jämnt med ”skalet”. Fråga vilken supermodell som helst så räknar hon upp sina komplex eller jobbiga dagar när hon känner sig fulast i världen. Det har ju inget med hur man ser på andra att göra, utan hur man ser på sig själv. Alla som stör sig på vad Maggan känner – läs en annan blogg, kanske om någon överviktig och PEPPA denna person istället!!!! Maggan, sluta inte berätta vad du känner, du kan faktiskt vara en förebild som snygg och smal för unga tjejer för du är ju ärlig och öppen. Vissa kanske tror att bara för att man har ”utseendet med sig” så är man en perfekt människa utan brister och komplex. Men genom att du är så öppen så inser ju unga beundrare att Magdalena Graaf, hon är inte mer än människa heller! Sluta inte vara DU!!! (det tror jag inte att du gör heller). Alla ni som måste kommentera negativt – tänk igen och sprid lite positiv energi istället – jag lovar att ni blir gladare av det och då strålar det mer om er och vips så är ni oxå snyggare!!! Ha en skön dag 🙂

 2. Anna skriver:

  Hjälp vad människor klagar och har sig. Jag är tjock enligt mitt BMI (26) och tar inte ett dugg åt mig av det Maggan skrev. Hon skriver med glimten i ögat, och även smala människor kan väl känna sig ”feta” när de ätit mycket under en period.

  Maggan, ta inte åt dig av vad folk skriver! Det konstigaste av allt är att jag tror att de som skriver klago-kommentarerna är SMALA.

 3. Även smala människor kan vara lite överviktiga.
  Och Magdalena har väl slitit med vikten tidigare, och varit med i viktväktarna. Och vad bättre är än att göra något åt vikten innan det blir för mycket att jobba med.

 4. Anneli skriver:

  Har följt Maggans blogg några månader,men aldrig kommenterat tidigare.
  Snäla rara korvar av alla de sorter! Ska det vara så svårt att fatta att vi alla är olika,o banne mej ngen av oss är perfekt??? Oavsett om vi är korta,långa,smala,tjocka,mörka eller ljusa. Alla har vi nån dag då o då när man känner sej uschlig o bara vill krypa ner under ett täcke. Om man känner sej fet,ful,sur,arg,ledsen eller nåt annat så har man rätt att göra det!
  Vuxna människor som ska hålla på o vara elaka,märka ord o klanka ner på folk kanske borde hålla sej på en egen blogg. Verkar bara bli fler o fler såna surproppar överallt.

  Själv läser jag den här bloggen för att man blir glad av den! Gillar Maggans sätt att skriva,humorn o ironin är alldeles underbart härlig. Sen är det fint att hon bjuder på sej själv,med en självdistans utan dess like. Något som många fler skulle behöva tydligen…

 5. Hur tänkte alla gnäll spikar nu? Om jag skulle skriva i min egen blogg att jag känner mig apfet för att jag svullat i en vecka …å blir påhoppad om de av en trupp sura,klena människor som inte har en gnutta självdistans så skulle jag bli ärligt förbannad! Maggan har all rätt i världen att få känna sig fet & ful om hon gör de. Att en viss kategori människor hakar upp sig på de är väl för att deras liv är så besudlat av olycka och misär så dom tar de personligt. JAG blir riktigt förbannad över att denna letar sig hit och dessutom har den dåliga smaken att sprida sin dynga här… Sluta med de är ni snälla!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..