Vad är min sjukdom?

Jag har så fruktansvärt ont i bröstet. Det kommer och går…(Oftast, efter egen analys vid stress) det börjar under det högra bröstet som ett knivhugg, sen sprider det sig i bröstkorgen och gör det svårt att andas. Känslan är att bröstkorgen krymper 2 storlekar, på ett krampaktig sätt..
Bröstkorgskramp, sa någon? Jag har googlat men inte hittat något passande.. Vet du, eller känner du igen symptom?
Puss Maggot x

 1. Jasmin skriver:

  Hej! Jag var i akuten igår för exakt dom besvären du beskrev.
  Efter många prover och frågor så fick jag veta att det är Lungsäcksinflammation och det kan även vara Hjärtmuskel inflammation. Symtomen vid lungsäcksinflammation är ofta smärta i bröstkorgen, som varierar beroende på hur djupt man andas. Ibland kan man också bli andfådd, mer smärta när man ligger ner. Gå in på Google och sök på Lungsäcksinflammation så vet du mer. Lycka till
  http://www.dreamlifehome.se

 2. Linda skriver:

  Kan det inte vara ångest ?

 3. Jenny skriver:

  Hej! Min första tanke var att du kanske fått känningar av skidåkningen. Man använder ju armar och bröstmuskler mycket när man åker skidor. Fast du kanske haft problemen innan du åkte till fjällen?! Isf har jag ingen aning. Förhopppningsvis är det träningsvärk av högsta klass du fått 🙂 Men du ska ju naturligtvis uppsöka en läkare som känns bra om du känner dig osäker. Jag fick liknärker masande bröstsmärtor häromdan – min mamma var här då och hon blev jätteorolig. Jag tänkte direkt att det beror på att jag bär min 1-åring typ hela dagarna. Ofta om det är ngt sjukt med kroppen man nog ett flertal olika symtom samtidigt, särskilt ens allmäntillstånd. Men jag är ju inte utbildad.. Efter alla dessa tips lär du väl uppsöka läkare för att utesluta det ena hemska scenariot efter det andra. Lycka till!

 4. m skriver:

  Brukar få så där skapligt ofta, har kollat med min läkare och när de gör så fruktansvärt ont när man andas in beror på för mycket luft ( luftbubblor ) i blodet. Ingen fara enligt min läkare.

 5. Lina skriver:

  det låter precis som det jag lider av. magmunnen sluter inte tätt, känns precis som dom symtomen du beskriver! Jag får det antingen vid stress eller när jag äter för fet mat. Kan rekommendera omeprazol, det funkar utmärkt. Men bäst är det nog att kolla upp vad det är, man måste ju ta hand om sig =)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..