099-20206

Jag tycker personligen att jag är bättre än Pernilla;-)
Men visst fasiken var hon helt klart bäst!!
Rösta på henne, så är Andreas korvkung och Pillan våran fäbojänta;-)

 1. Jag gillade inte Pernillas låt. Precis som en av de andra kommentatorerna i fältet så glömde jag bort den innan den var slut. Bäst tycker jag att Annas låt är och hon sjunger rakt in i själ och hjärta. Peter har fantastisk röst. Gillar musikal men kanske inte i dessa sammanhang men han är vacker att lyssna och titta på, så mina favoriter är i hamn:)

 2. Nettan skriver:

  HAAHHHAAAA har kollat in din dansvideo!

  Asgarv säger jag bara! Du är så jäkla ROLIG!

  Tror fasen det att du har ont i bröstkorgen som du håller på!!! :=)))))

  Kraaaaaaaaaaaaaam

 3. Anna skriver:

  Jag hejade på Lovestoned och Peter Jöback! Visst Pernilla är en frisk fläkt men klänningen var liiite för kort tyckte jag 😉 Anna var en överraskning, supersöt låt! Henne gillade jag! Skönt att Idiot låten åkte ur! Puuuuh!

 4. Annelie skriver:

  Anki: Tror inte det är nån bebis på g hos dom, för annars skulle Laila aldrig gått med på att göra det hon gjorde på sin möhippa..

 5. Laila skriver:

  Ovanlligt träkiga låtar rakt igenom i kväll tycker jag, Jöback är jätteduktig på att sjunga iaf. Pernilla…jag vet inte… tanken är ju att låten som vinner i sverige ska kunna gå bra i europafinalen och jag tror inte att en sk kläm-käck svensk dänga kommer så långt … Dags att ge plats för nya förmågor i sverige 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..