Psykbyt!

God förmiddag! Jag sitter fortfarande i pyjamas på rummet. De små killarna har sprungit runt som höns sen klockan 9 och letat  vantar, byxor, hjälmar jackor och skor..

IMG_2368

Rummet ser ut en svinstia! Isak ligger ute i sin säng och spyr ur sig otrevligheter. Han har varit sur på mig sedan sin födelsedag. (Han fick inte det han önskade sig!)

Idag tänker jag ”snorungar högt”. Jäkla ungar….Här sliter man som ett djur! Vet du hur jäkla dyrt det är att bara åka hit?

Idag är det sista gången jag sätter mig på en nerpissad toa’ring!

Nu får det vara nog! Lance kommer INTE få nya vantar! Tristan får inte en spelkrona mer! och Isak kommer få åka på semester till soptipparna i Manilla Filipinerna.

Jag släppte bomben imorse! Han är stor nog, och behöver få se lite reality. Den 9 April åker han ner med min mamma och jobbar på soptipps’barnhemmet i 10 dagar.

barnhem 075

barnhem 001

barnhem 009

Är jag elak!? Då får man tycka det! Jag och Hannah fick åka runt hela vår uppväxt och det har gjort oss ont.

IMG_2369

Nu är killarna nere och letar igenom spelrum, lekrum, förråd och afterski efter sina kläder. Sedan är det städdax! Jag kommer inte plocka upp en strumpa! Måttet är rågat!

Jag är häxan surtant idag 😉

IMG_2407

OCH killarna vet att jag INTE är att leka med. Trist att man måste få ett psykbryt, för att få lite uppskattning och kärlek.

Men slanten har nog trillat ner! Hissen har gått hela vägen upp! Alla hästar står i stallet!

Titta vad de små pruttarna kom upp med precis… 😉

 1. Sara skriver:

  Jag tror att det är såväl bra som nyttigt för Isak att åka dit och förhoppningsvis upptäcka att det inte är så synd om honom som han tror. Vi tillhör faktiskt de procent av världens befolkning som har de bäst. Andra barn drömmer om sådant som barn i Sverige tar för givet.
  Kram, och kör försiktigt hem.

 2. Lee skriver:

  Du hanterar situationen på precis rätt sätt. Känner igen mig så väl i det du beskriver. Man tänjer sig åt alla håll och kanter samtidigt och får bara sura miner tillbaka. Då är de dags för ett hederligt utbrott som brukar resultera i kärlek och smörjmedel i form av t.e.x städat kök eller hall…lovely…Kan längta efter dessa utbrott faktiskt:)…de rensar…
  Men du…Isak får allt sätta lite fart för att dra in pengar till sin egen lyx…Det finns tidningsförsäljning,jobb i affär…osv… sommarjobb. Eller hederligt månadssparande av veckopengen;) men det brukar ta några år.
  Många kramar.
  D.S Lammet och grisen är en upplevelse. Testa deras orangea öl. Tror det är från Norge eller Danmark. Godaste någonsin. Minns tyvärr inte namnet.

 3. hanna skriver:

  oj,jag skulle bara tycka det var en cool upplevelse att få åka iväg och verkligen se hur de har det…man kan nog inte fatta att vi har de så här bra,lyckos isak

 4. Tycker du gör helt rätt som skickar iväg honom, önskar du kunde skicka iväg mig med =) jag skulle verkligen vilja åka så dit, hjälpa till och se hur de har det för att kunna uppskatta livet här hemma lite mer än vad jag gör ibland.
  Även om jag är enormt lycklig över mitt liv just nu men jag skulle ändå vilja se något annat.

  Ha det skönt och kom ihåg att du är värdefull!
  Kramar Sara

 5. Annica skriver:

  Bra gjort!!! Jag får oxå såna bryt m jämna mellanrum. Mina barn skulle behöva hänga på till Manilla. Finns det plats…;)

  Kram Annica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..