ANNONS

Psykbyt!

/

God förmiddag! Jag sitter fortfarande i pyjamas på rummet. De små killarna har sprungit runt som höns sen klockan 9 och letat  vantar, byxor, hjälmar jackor och skor..

IMG_2368

Rummet ser ut en svinstia! Isak ligger ute i sin säng och spyr ur sig otrevligheter. Han har varit sur på mig sedan sin födelsedag. (Han fick inte det han önskade sig!)

Idag tänker jag ”snorungar högt”. Jäkla ungar….Här sliter man som ett djur! Vet du hur jäkla dyrt det är att bara åka hit?

Idag är det sista gången jag sätter mig på en nerpissad toa’ring!

Nu får det vara nog! Lance kommer INTE få nya vantar! Tristan får inte en spelkrona mer! och Isak kommer få åka på semester till soptipparna i Manilla Filipinerna.

Jag släppte bomben imorse! Han är stor nog, och behöver få se lite reality. Den 9 April åker han ner med min mamma och jobbar på soptipps’barnhemmet i 10 dagar.

barnhem 075

barnhem 001

barnhem 009

Är jag elak!? Då får man tycka det! Jag och Hannah fick åka runt hela vår uppväxt och det har gjort oss ont.

IMG_2369

Nu är killarna nere och letar igenom spelrum, lekrum, förråd och afterski efter sina kläder. Sedan är det städdax! Jag kommer inte plocka upp en strumpa! Måttet är rågat!

Jag är häxan surtant idag 😉

IMG_2407

OCH killarna vet att jag INTE är att leka med. Trist att man måste få ett psykbryt, för att få lite uppskattning och kärlek.

Men slanten har nog trillat ner! Hissen har gått hela vägen upp! Alla hästar står i stallet!

Titta vad de små pruttarna kom upp med precis… 😉

31
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00