Fobi för snoriga ungar!

647 ungar med grönt sportlovs’snor hängandes ut ur näsan som långa korvar, blandat med urin!
Ta det, mixa ihop det med hostklumpar, fotsvamp, vårtor, sår, tånaglar, flytningar, könshår, mjäll, eksem, hår, rumpgegg, svett, konkelbär, flänsost, smutsigt underliv, svart mellan tårna, fotsvett, strumpludd, mens, navelludd, stjärtsmör och uppluckrade fot’förhårdnader…
Allt detta i en liten simbassäng!!
OCH då har jag inte ens tagit upp kräksjukor, könssjukdomar och all smitta som vilar i luften…
Jag har fått en ny vuxenfobi! Och nej, att bada är INTE ett alternativ.
Jag har fått en ny tvångstanke.
Jag kan inte gå med ”hel fot” över badhusgolvet, jag kan bara trippa på tå! Skitlöjligt, men har man inga tofflor, så är det bättre att bara utsätta framfoten för vårtor och fotsvamp. SAMTIDIGT som jag trippar, så hulkar jag (tänker på ovannämda ingredienser) tills spyreflexerna kickar in och jag kissar på mig..
Är det bara jag som är sjuk? Eller har du oxå några konstiga tvångstankar?

Lammet och grisen har inte ringt tillbaka. Jag börjar få lite smått panik nu..
Vi höres! X

 1. Jesso78 skriver:

  Skulle aldrig gå in på ett badhus utan flip-flopps… Urk. Och tänk tanken att du ser ett svart hårstrå i omklädningsrummet/ i handfatet eller på golvet får mig att få kräksmak i munnen. ( nej, hårfärg/ nationalitet skiter jag i, men då jag är blond så fattar jag att det ej är MITT hårstrå….)

 2. Lotta09 skriver:

  Haha Maggot!
  Neeeej du är inte ensam.
  Tror faktiskt ett det är min enda fobi.
  När kompisar frågat om jag vill gå med och simma eller gå med ungarna och bada har jag alltid skruvat på mig och inte vetat säga att jag tycker det är ÄCKLIGT. För du skulle ju folk tro att man är helt knäpp! Brukar skylla på att jag är allergiskt mot klor…hihi. Funkar bra!
  Men ärligt talat…visst är det rätt snuskigt. Speciellt när man vet att alla inte är så renliga. Skulle folk tvätta händerna ofta och efter toabesök och tvätta sig lite här och där skulle det underlätta lite…och trippa på tå har jag också gjort. haha!
  Tack för att du fick mig att INTE känna mig ensam med denna knasiga hangup!
  Kram / Lotta

 3. Sara skriver:

  PRECIS samma ska för mig. Har ångest om man måste till en simhall med skolan etc. (går i 2:an på gymnasiet…) äckligt med fovårtor som rört golvet, hår från alla möjliga personer och ställen samt mögel från ingrott gammalt vatten och snusk… haha! usch! badar inte alls längre, blir bara på sommaren vid en fin strand =) Du är inte ensam Maggot!!!!!!!!!!!!

 4. susanna skriver:

  Haha det tänkte jag på oxå när jag bada i vattenpalatset i e.tuna idag att tänk va mycket spott,flytningra, svett, mens, sjukdomar, slem, kiss och massa annat mys som finns i det här vattnet. Jag blev skapligt äcklad. Hahaha men ändå bryr man sig inte. Du är skön du magdalena=) Gillar din blogg fortsätt skriv i samma stil 🙂

 5. Håller med Amanda,fy faaaan vad jag rengör när jag bor på hotell. Det värsta är nog hotellkuddarna….massor som legat o dregglat,spytt,fisit på kudden som man sen ska SOVA på!!!
  ÄCKLIGT!!! Och badhus ÄR vidriga…är det någonstans man får kräksjukan så är det där!
  http://www.lejonmamman.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..