ANNONS

Fobi för snoriga ungar!

/

647 ungar med grönt sportlovs’snor hängandes ut ur näsan som långa korvar, blandat med urin!
Ta det, mixa ihop det med hostklumpar, fotsvamp, vårtor, sår, tånaglar, flytningar, könshår, mjäll, eksem, hår, rumpgegg, svett, konkelbär, flänsost, smutsigt underliv, svart mellan tårna, fotsvett, strumpludd, mens, navelludd, stjärtsmör och uppluckrade fot’förhårdnader…
Allt detta i en liten simbassäng!!
OCH då har jag inte ens tagit upp kräksjukor, könssjukdomar och all smitta som vilar i luften…
Jag har fått en ny vuxenfobi! Och nej, att bada är INTE ett alternativ.
Jag har fått en ny tvångstanke.
Jag kan inte gå med ”hel fot” över badhusgolvet, jag kan bara trippa på tå! Skitlöjligt, men har man inga tofflor, så är det bättre att bara utsätta framfoten för vårtor och fotsvamp. SAMTIDIGT som jag trippar, så hulkar jag (tänker på ovannämda ingredienser) tills spyreflexerna kickar in och jag kissar på mig..
Är det bara jag som är sjuk? Eller har du oxå några konstiga tvångstankar?

Lammet och grisen har inte ringt tillbaka. Jag börjar få lite smått panik nu..
Vi höres! X

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@graafmagdalena
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00