Telefonen är död..

Min mobil är död, kan inte hitta laddaren! Isak måste ha tagit med sig den när han åkte hem till Flisan. Jag får lite smått panik när jag inte kan bli nådd! Ja’ja hemtelefonen funkar ju, så skulle någon ”bryta benet” så får de ju ringa hem istället.

Vi var på Lets dance, sen tog jag alla barnen till Sportbaren i Sigtuna och åt pizza. Inga bilder eller film då mobilen tyvärr inte funkade…

Tre 10, och två 5 åringar diskuterar  kvällens danstävling (Vi såg första delen på storbildsTV’n)

-Jag gillar han Iprenmannen!

-Daniel då????

-Ska rösta på Daniel OCH Iprenmannen, Är det Iprenmannen Magdalena???

– Han i rött, ser inte han lite smutsig ut? Typ så där smörig ut som Calle i Idol?

–  Daniels tjej var Olaa-laaa! Fett snygg!!

Ja det var riktigt underhållande att lyssna på de små lammens roliga analyser hi’hi! Nu håller vi tummarna för Elin och Daniel! Hoppas verkligen att de går vidare.. Chipset står på bordet, byxorna är uppknäppta och jag är genuint glad över att min telefon inte funkar! Inga bildbevis!

Tack för att du finns! x

 1. sofia skriver:

  hej fina! har letat runt på sidan – men hittar ingen mail man kan nå dig på? :/

  jag o mamma är sugna på att följa med på bloggträffen. har tittat lite på hur schemat såg ut sist, och antar det är ungefär likadant? problemet är att vi måste tag tåget till sthlm lördag morgon – och vi är inte framme förrän 09.50 – och bussen går 09.30 (iaf förra gången..) OM det går o fixa, så vill jag tipsa om att den går liiiite senare. annars vet jag inte hur vi ska göra. :S

  hoppas du läser det här!
  kram kram!

 2. Ann skriver:

  Willy dansar i alla fall mer än Rabih 😉

 3. Godmorgon denna lördag….
  HUR kan bara Daniel ligga så illa till ??? HAN dansar som en gud o klart har Elin svårt,kanske det ej kan funka..Men såå många var ju sämre tycker jag.
  Agneta som i allafall kämpat o varit duktig…hur kunde hon åka?
  Jaja….jag rösta i allafall på ”din” Daniel

  Skönt utan mobilen kanske..men visst känner man sig naken på något sätt*L* Hemskt egentligen att man MÅSTE ha den med hela tiden.
  Men som jag ensam med 2 tonåringar…då kanon då dom är ute o på vift.Man når dom alltid.

  Ha en underbart fin helg nu …kram

 4. Carina skriver:

  Otroligt konstigt att Agneta åkte ur!!!! hon dansa ju himla bra,för bra för Svenska folket tydligen! Ute med Rabih och Willy(Wille)!!! som någon skrev på expressen det är en danstävling INTE en cirkus!!!! Daniel och Elin var jätte bra!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..