ANNONS

Telefonen är död..

/

Min mobil är död, kan inte hitta laddaren! Isak måste ha tagit med sig den när han åkte hem till Flisan. Jag får lite smått panik när jag inte kan bli nådd! Ja’ja hemtelefonen funkar ju, så skulle någon ”bryta benet” så får de ju ringa hem istället.

Vi var på Lets dance, sen tog jag alla barnen till Sportbaren i Sigtuna och åt pizza. Inga bilder eller film då mobilen tyvärr inte funkade…

Tre 10, och två 5 åringar diskuterar  kvällens danstävling (Vi såg första delen på storbildsTV’n)

-Jag gillar han Iprenmannen!

-Daniel då????

-Ska rösta på Daniel OCH Iprenmannen, Är det Iprenmannen Magdalena???

– Han i rött, ser inte han lite smutsig ut? Typ så där smörig ut som Calle i Idol?

–  Daniels tjej var Olaa-laaa! Fett snygg!!

Ja det var riktigt underhållande att lyssna på de små lammens roliga analyser hi’hi! Nu håller vi tummarna för Elin och Daniel! Hoppas verkligen att de går vidare.. Chipset står på bordet, byxorna är uppknäppta och jag är genuint glad över att min telefon inte funkar! Inga bildbevis!

Tack för att du finns! x

12

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@graafmagdalena
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00