ANNONS

Min bokmentor och idol

/

Ja, hennes böcker har du nog inte missat;-) Camilla Läckberg är en av de skönaste brudarna jag känner. Man måste nog vara lite morbid för att kunna skriva deckare. Smart, fräck, ironisk och en härlig humor har hon, så det räcker och blir över. Vi har haft samma bokagent i ett par år, och Camilla var ett stort stöd när jag skrev min bok. Det var skönt att kunna bolla frågor med ett riktigt proffs.
Martin och Camilla fick en liten bäbis för ett tag sedan, och vi har inte träffats sen hon var höggravid.. Jag vart jätteglad då jag fick äran att vara hennes ”date” ikväll. Två galna tanter på stan, kan vara en farlig kombo!
Tristan sov när jag gick. Skönt för samvetet att kunna smita en stund utan att det märks. Jag har hängt så mycket med bösarna den senaste tiden att det ska bli härligt med en tjejkväll..

Lax buffé som starter på ” årets kock”

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00