Min bokmentor och idol

Ja, hennes böcker har du nog inte missat;-) Camilla Läckberg är en av de skönaste brudarna jag känner. Man måste nog vara lite morbid för att kunna skriva deckare. Smart, fräck, ironisk och en härlig humor har hon, så det räcker och blir över. Vi har haft samma bokagent i ett par år, och Camilla var ett stort stöd när jag skrev min bok. Det var skönt att kunna bolla frågor med ett riktigt proffs.
Martin och Camilla fick en liten bäbis för ett tag sedan, och vi har inte träffats sen hon var höggravid.. Jag vart jätteglad då jag fick äran att vara hennes ”date” ikväll. Två galna tanter på stan, kan vara en farlig kombo!
Tristan sov när jag gick. Skönt för samvetet att kunna smita en stund utan att det märks. Jag har hängt så mycket med bösarna den senaste tiden att det ska bli härligt med en tjejkväll..

Lax buffé som starter på ” årets kock”

 1. Alla föräldrar förtjänar lite egentid då och då! Vi är på tok för elaka mot oss själva genom att alltid ha dåligt samvete. Dina pojkar blir glada och tillfredsställda när mamma är det!

 2. Camilla skriver jättebra böcker! Har läst de sex första och håller på med Fyrvaktaren nu. När jag var yngre ville jag också bli författare, men det är väl bara att glömma…

 3. Ewa skriver:

  Vad roligt att du tyckte om maten. Det var min blivande man som lagade den igår 🙂
  Härligt med en tjej kväll, det fick jag förra veckan!
  Sköt om dig

 4. Ewa skriver:

  Vad roligt att du tyckte om maten. Det är min blivande man som lagade den igår 🙂
  Härligt att du fick en tjej kväll, det hade jag förra helgen!
  Sköt om dig

 5. lisa f. skriver:

  Älskar hennes böcker, har läst alla och väntar bara på nästa:)

  När hennes senaste kom ut hade jag väntat i månader och otåligt gått ut och in i bokaffärern ett antal gånger för att fråga om den inte kommit än:) när jag väl fick reda på vilken dag den skulle komma ut stod jag utanför akademibokhandeln och hängde på låset när dom öppnade haha, jag och pensionärerna liksom 🙂 sen läste jag ut den på 1 dag och sen dess väntar jag bara otåligt igen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..