Utskämd inför 900 personer!!

Vem avskyr man? Människan som glömt att stänga av sin mobil, så klart!
Innför 900 människor!!! Skämmer jag ut mig själv!
-OCH VIIIINNAREN ÄÄÄÄÄRR…
(gamla ringsignalen iPhone)
RRRRRR
Jag vill bli nerslagen!! Utplånad! Begravd under 34 ton snö! Jag känner hur 1800 ögon bränner mig i nacken.
Jag skäms, känner förakt och vet precis vad människor tänker..
Jag kan läsa deras tankar, EXAKT vad jag själv skulle ha tänkt!
Respektlösa jäkla idiot! Nonchalant och arrogant att inte stänga av mobilen!!!
Men i min lilla Maggotvärld så ville jag bara dö! Jag hade helt glömt bort! Det enda jag tänkte på var att sköta mitt bordsskick, och vara trevlig mot alla runt bordet. Gråt!!!!!

Våra bordsgrannar..

Efterrätten var fantastisk!!

Nu hoppas jag att folk har börjat glömma;-)

 1. det är helt ok om mobilen ringer- det viktigaste är att inte svara för DET skulle inte vara snyggt !

 2. Hej Magdalena,

  Vill bara säga att du har verkligen en kanonfin blogg, om du sköter allt själv så måste jag säga att du är toppenduktig. Jag har nyligen startat en blogg som heter Qoola Qvinnor, du och alla dina bloggvänner vill jag ska veta att ni är hjärtligt välkomna dit och hälsa på.

  Det är fantastiskt så många bra bloggar det finns, när jag nu surfat runt och kollat in flera så är jag mäkta imponerad. Min tanke med Qoola Qvinnor är att samla in så många tjejer o kvinnor som möjligt och sedan anordna en Qoola Qvinnor – träff i Göteborg under sommaren 2010. Kanske du skulle vilja vara med där och hålla ett mindre föredrag eller liknande? Jag hör av mig framöver och hoppas detta kan vara av intresse.

  Med vänliga hälsningar
  Siv
  ps. ha en skön helg :=)))

 3. Jenny skriver:

  Till ”Tjockisen”! Älskade vän, väger du 62 kg och tycker att du är tjock? Jag väger närmare 70 och är 166 cm lång och anser mig INTE tjock. Jag är inte trådsmal men absolut inte överviktig. 45 kilo väger ju hjärna, hjärta, ben, muskler, övriga organ, vätska, blod m.m. Underhudsfett måste man ju ha! Vem överlever annars en vargavinter som den vi har nu? Jag hoppas att du kommer på andra tankar!! Fast du kanske inte är vuxen än? Kanske du är barn och väger 62 kilo- typ 11 år? Isåfall kan jag förstå om du vill tappa kilo p.g.a. hälsa och din möjlighet att röra dig som jämnåriga. Hoppas inte att jag sårar dig eller någon annan eller gör någon förnärmad men jag blir så ledsen när någon ”normalviktig” ska svälta sig till skinn och ben… Immunförsvaret försämras definitivt av att inte ha fett på kroppen – som ju hjälper den att hålla sig sund och frisk.
  Älska din själ, älska din kropp, allt det som gör dig till den du är, vi är ju alldeles fantastiska i vår unika konstruktion, varenda en utav oss! Glädjs åt dagarna som du är – varje sekund svishar ditt liv förbi och tillhör sedan det förflutna och inte din framtid. LOVE FOR EVERYONE!!

 4. var det du!!! hahaha Förstår du skämdes,men tänk såhär:värre hade ju vart om DU fick priset och DÅ ringde din mobil.HAHAHA

  Puss
  sanna din roliga vän(tack för komplimangen på friberghhs förresten,den värmde)

 5. Emeli skriver:

  Hoppas du har haft en fin kväll trots det lilla missödet. Nu ska jag hoppa ner i sängen och läsa din bok 😀
  god natt och sov gott alla fina människor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..