En vanlig dag…

Var en snabbis på kontoret imorse,  plockade upp lite papper och sa hej till killarna. Stack sen till Lotteriet för ett möte.

Jag tog finrocken på mig idag, och glömde tömma täckjackefickorna. Perklele! Hade inget visakort eller  pengar till lunch.

Lunch fick jag innan jag plockade upp Tristan, lyckades skrapa ihop till en tunnbrödsrulle med EN klick mos. Sjukt vad mycket småslantar det kan gömma sig under sätena och i facken på bilen (Räckte dock ej till dricka;-)

IMG_1455

Plockade upp Tristan tidigt idag, vi har haft en myseftermiddag, åkt skridskor, pysslat och fikat.

IMG_1424
Tristan och Helene..

IMG_1458

Tristan älskar att måla..

IMG_1463

Jag älskar att svulla!

IMG_1467

Vi har ätit efterrätt idag, något så onyttigt som chokladpudding! Ve och fasa vilken fruktansvärd mamma jag är, som ger mitt barn godis under veckan hi’hi. Det var vi båda värda efter vi varit så duktiga nere på isen 😉 plus att Tristan faktiskt åt en hel tonfisk/pastasallad till middag! Inte dåligt för att vara 5 år.

Imorgon  tänkte jag ta killarna på Lets dance genrepet, och försöka hinna hem så vi kan se ”den riktiga omgången” på TV med popcorn godis och läsk kl 8. Fredag är verkligen veckans bästa kväll.

Lance har innebandy nu, och Isak är på fotboll. När killarna sover så tänkte jag smita iväg ett par timmar och träffa min vän Camilla. Camilla har suttit i juryn hela dagen för ”årets kock” och ville bjuda med mig som ”date” under prisutdelningen på globen ikväll. Linnea kommer först runt 8a, så jag hinner hämta från fotboll och bandy, fixa middagen och lägga småkillarna.

  1. Oj, vilken duktig 5-åring han är! :]
    Vet du, jag brukar muta min dotter med en klubba om hon tvärvägrar göra något och jag har bråttom. SÅ dålig morsa är jag. 😛

  2. Susanna skriver:

    Ha ha, min femåring äter en hel hamburgetallrik (vuxenportion)när vi äter på restaurang 🙂

  3. försvann daaaaaa jag hatar & stava fel…haha

  4. (Kommentaren försvan prövar igen )…Tack för den Maggan nu vill min 5-års plutt ha chokladpudding imorgon haha ; ) du gör alldeles rätt i att festa till fast det inte är Lördag : ) vardagsmys är rock`n roll så njut…ni är så söta hihi…ha en superfin kväll kraaaaaam ★

  5. Hej! Jag ville bara säga att jag uppskattar din bok! Du verkar vara en härlig tjej! Jag har dock bara kommit en 3:dje del in i den tror jag. Den rör upp så många sår å känslor. Men den är helt klart läsvärd! Min bild av dig ändrades helt, har inte läst den innan då jag trodde det var ännu en puckad blondinbok om sex , yta och pengar, men så fel jag hadde. Hadde jag ens läst rubriken kan man undra? För några mån sedan blev min mamma mördad av sin sambo, hon levde i destruktiva relationer mesta delen av sitt liv, fullt av misshandel , hot och våld. Jag känner igen det från hennes liv det du skriver, det gör ont fortfarande. Man önskar det fanns något man kunde ha gjort, eller vetat hur det egentligen låg till innan det var försent, men hon berättade aldrig för någon, .. Det kom fram efteråt, allafall vidden av det hela, ingen visste hur illa det var förräns nu. På videoförhöret som spelades upp i rättegången rymdes allt, .. all misär, allt våld och all sorg … Min lilla mamma, satt där och var liten, .. mycket liten och rädd, rädd för sitt eget liv så bad hon om hjälp, .. Men hon tog alltid tillbaka sin anmälningar.. Jag önskar jag vetat tidigare, å jag önskar så att jag läst din bok tidigare. Men klockan går inte att vrida tillbaka. Jag är så glad att du klarat upp ditt liv och skapat dig ett nytt mycket bättre liv för dig och dina barn. Dina ord är fyllda av styrka och inspirerande och spännande läsning. Hadde det inte legat så nära i tiden sedan min mammas tragiska bortgång hadde jag läst ut hela boken direkt, men jag tar det en bit i taget. Det tar ett tag att bearbeta alla år av sorg och alla år av smärtsamma minnen. Senn är det dags att gå vidare såklart. Tack igen. Ha en toppen torsdag. Kram<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..