Booster vs prutt

Vad härligt att livet har svängar! Skrattar åt mig själv;-) igår kände jag min inlindad i bomull, uppskattad och omtyckt.
Idag min vän är jag en LAT, snål och dum i huvudet. Visst är det skönt att veta att man lever.
Ha’ha!!

På väg in till kontoret, lova att du kör försiktigt! Det är mycket snö!
Jag älskar mina killar. Man kan ha en dålig morgon, så länge man kan säga förlåt;-) min mobil plingade just till..
Önskar dig min favokorv, en bra dag!

 1. Förstår inte hur ni alltid lyckas se se fräscha och pigga ut ni som bloggar, trots pruttdgr etc så är ni 100 %. Har haft vinterkräksjuka, och ovanpå det snuvig och hostig etc och jag känner mig SÅ prutt. Ovårdad, trött och ful !!

 2. Know that feeling alltför väl haha =0) mina barn har lite svårt att ta mina nej ibland ,då får jag väl vara dum i huvudet för jag vet att i slutändan vinner både jag & dom på det : ))))…svårt för dom att fatta att man gör saker för deras eget bästa ,då är man bara taskig =0( men det kommer en dag när dom använder sig av våra grejjer till sina egna barn , därför är det ju så viktigt att vi sätter våra gränser för vilka barn skulle vi annars få huvva…så jag är taskig, dum i huvudet, fattar ingenting, bla bal haha men det bjuder jag på ….hoppas din dag varit bra och att du kör försiktigt i snön..kram kram : ) ★

 3. Rättelse..född -93 och inte -96

 4. Hej Maggan!känner igen det där med ena dagen är man superbäst och nästa dag helt koko enligt tonårsdottern född-96. Det är mycket som spökar i deras kroppar, de är minsann stora och kan och vet allt ena stunden, för att i nästa krypa nära intill och gosa och vara lite mindre igen..inget konstigt med det. Mycket för dem med skola och krav som ska uppfyllas för att lyckas där…och så alla snygga killar,bilddagboken……de är för härliga! Alla åldrar har sin charm, fast det hettar till emellanåt och man är inte vatten värd.

  kram

 5. Anna skriver:

  Måste väl ge mig tillkänna.. Jag har följt din blogg ett tag nu.

  Ville bara säga hej, Hej! & lycka till med kärleken!♥

  //Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..