”Idag är det min födelsedag!”

Jag fyller 1 år idag!!

Jipiii, killarna har firat mig, jag har fått blommor och en present! (Presenten är från mig själv)

Jag köpte en fin ring, som jag gillar budskapet på, köpte den på NK men kommer inte ihåg vad märket heter.

Livet är inte alltid lätt min vän! När man satt sig i berg’och’dal’banevagnen, så går det inte att kliva ur! Hoppar du av, är resan slut. Och du kommer aldrig att få veta vad som väntade dig runt kröken, på gott och på ont.

Vissa loopar inger skräck, man vill blunda och skrika. Andra är nervkittlande, men härliga.

Livet är fantastiskt! De svåra stunderna lär en att uppskatta, och de lugna stunderna får en att våga. Sluta aldrig att njuta av stunden, sekunden eller dagen.

IMG_1216

”LIVE TO THE POINT OF TEARS”

Hmm, ja ta ut svängarna! Våga testa, våga säga nej, våga gråta, skratta och tro på dig själv, kasta dig utför! Vad kan hända? Du är unik, det finns bara en av dig och en av mig…

Vi sitter i karusellen och vi ska fanken klara det här! Mitt liv ska inte vara mellanmjölk! Livet kan vara tårar, men av både lycka och sorg.

Vårt liv är vårt egna företag, vi sitter som ensam chef! Vi bestämmer själva hur deklarationen ska se ut 😉 Jag vill gå med livsnjutar’äventyrs vinst, i slutet på året!! 😉

1 år idag! Nu exakt (för ett årsedan) städade jag hallen och väntade in Daniel och Lets dance teamet för vårt ”rida’häst VB” i stallet. Vid 14 åkte vi förbi Löwet för att tigga citadon mot min huvudvärk… Kl 15 tog livet en annan vändning..

Jag är glad som får sitta här och fira 1år med dig och killarna.

IMG_1417

Tack för att du finns, och är min vän! x

  1. hani skriver:

    Hej gumman!
    jag känner inte dig men jag hoppas att du mår bättre idag :-*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..