Tacos och samtal…

Gotten mörga!! Barnen är i skolan, tvättmaskinen går i ett. Tristan vill ha tacos till middag idag, så jag ska åka ner till Coop och handla grönsaker om en stund.

Vi hade en superkväll igår, god mat och en fantastisk show! Emilia är nog i särklass den charmigaste människa jag mött på. Hennes leende och karisma kan få en glaciär att tina. Min korvblomma står på bordet och Lotta har ätit sig mätt på allt gott i krukan 😉 För dig som undrar vad ”korv’skämtet ” kommer ifrån, så är det Tristan 5 år som myntat det då vi filmade en frågestund  (Tristans favoriter i repris, under videoinlägg) för en tid sedan.

Tristan kallar er bloggvänner korvar, Lance kallar er ”mammas tanter” 😉

IMG_1390

Hoppas du har haft en mysig helg! Jag börjar sakta hämta mig från min. Jag kan från hjärtat säga att helgens motto, vart en verklighet! ”en ny vän i varje stad” Jag tror  att alla tjejer kan intyga, och gå i god för, att brudar kan leka fler än två 😉

IMG_1401

Gurras kollega Molgan var förbi på en kaffe, vi småpratade om allt stå’hej! Vi kom fram till var att det var ett sunt beslut att träda fram på barikaden. Nu kommer jag slippa massa jobbiga romansrykten iframtiden… Och jag uppskattade verkligen att ”skvallret” visade oss empati och förstod att ”Göran och barnen är människor” och tar illa vid sig av  rykten och säljrubriker. Nu är våran lilla familj säkrade från nonsens!  Såvida Göran inte lämnar mig för en annan tant 😉

IMG_1406

Nu ska jag och Lotta gå en liten promis. Tack för att du finns! x

 1. SofiaH skriver:

  Haha jag garvar på mig :-))

  Hade riktigt dåligt humör här på fm men nu känns det bättre!!
  Tack å grattis på födelsedagen!

 2. Klara skriver:

  Hej!!
  Lite roligt att Lance kallar dina läsare för ”mammas tanter” eftersom jag bara är 16 år och läser din blogg varje dag och tycker den är väldigt rolig och inspirerande. Du verkar ha sån fin och mysig familj 🙂
  Ha det bäst

 3. Härligt Maggan!
  På nyårsafton byggde jag mig själv en egen man på liknande sätt.
  Jag va sjuk och festade på distans med vänninorna.
  Skickade mms kvällen igenom. När mannen å jag förfestade, åt middag osv.
  Uppskattades av vännerna, men helt ärligt så va det nog jag som hade mest kul, när jag rodda runt med min man.

  Kärlek till er alla

 4. Olla skriver:

  HEj!

  Jag blir glad för din skull och kul att du hitta din kärlek 😉

  Tips: Här kommer en bra hemsida dalairama.com och handlar om horoskop men mycket mer på djupet. Jag har lärt mig mycket om mig själv. Den ligger bra på goggel sökmotor också. Pengarna går till välgörenhet och det tycker jag är bra 😉

  ha en underbar tisdag kväll 😉

 5. Marie skriver:

  Ewert, du är en sur-mupp!
  Och Maggan, du är toppen, grattis till kärleken.
  Kram från Marie i Värnamo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..