Mat och läxa och nya blommor

Tacos till middag! Min mage kurrar av hunger..
Lance gör läxorna och Tristan tittar på barnprogram.

Tacotime

Jag fick blommor idag igen! Men det var inte min kärleksfulla GG som busat till det;-)
Jag fick ”födelsedagsblommor” av goa Camilla..
Tack Camilla för din omtanke! Jag vart otroligt rörd och glad..

Jag kommer garanterat somna med Tristan när jag lägger honom om en stund. Mina ögon är fulla av grus, fick en kraftig matkoma efter middagen..
Tidig morgon, jag ska ju sjunga för mig själv 😉

  1. carro skriver:

    mm.. men d var iaf inte ett blommogram 😉

  2. Men Lina hallå! Att du inte fick några blommor när M föddes berodde på att jag hade köpt blommor och ställt hemma hos dig,städat hela huset åt dig och köpt en halv garderob kläder åt åt M… Något du minns eller?

  3. hallååå… vad har du gjort??? jagfår fan inga blommogram av amilla (min mamma)… inte ens när jag födde hennes dotterdotter!!!

    Hm, fast tur för er att du förtjänar det!! Grattis på dagen 🙂

  4. Pyretta. För mig var det kanske lite enklare eftersom min dotter kunde själv intyga att hon vistats hos mig från ett visst datum och exet kapitulerade. Jag hade också en väldigt tillmötesgående handläggare på FK. Men du borde ju som sagt kunna få stöd av skola. dagis etc… Hoppas det löser sig utan alltför mycket tjafs.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..