Jag har en pojkvän!

En tjej från Hänt extra ringde mig imorse! De försöker tvista ihop olika romanser.. Det är nyhetstorka på skvallerredaktionen och de vill para ihop mig med en massa olika kändisar.
Problemet är att deras alternativ stämmer inte, och jag är så trött på osanna rubriker..
So hear it from moi istället 😉
Jag ÄR kär!!
Men INTE i en kändis!. Jag har en kille, en vanlig kille sund, egobefriad, och jordnära. En riktig man som inte vill vara med i vare sig kändistidningar eller Maggot blogg.
Han heter Göran(Gurra) och jobbar som rörmokare. Han är en 43 årig glad, och härlig vädur som gillar hemmakvällar, att resa, äta pizza och göra bus
Om någon nu ”har att göra” med mitt privatliv.. Så är det ju du min kära korv;-)
Så nu vet du det först! Hi’hi

Lotta vill oxå avslöja sin nya man för er..

Han heter Svenne och jobbar som ”livsnjutare”
Nu ska vi på show!!
Smygpremiär av Emilia och Daniels show på Pontus by The sea med våran söta vinnare ”Bella”

 1. urban skriver:

  hej…grattis till kärleken….du var hemma hos mig med en vinst, allt gick ju så fort och jag skulle vilja få prata lite med dig..hör gärna av dig igen…

 2. hej … och grattis … om du inte visste det då jag säger det till dig nu, det finns många som är kär i just dig, du är en sådan hjärtevärmande och trevlig flicka … kan bara säga din kille är mycket lycklig … ;0)

 3. Micke skriver:

  Hej! Roligt att du träffat e bra kille. Hoppas det blir bra. Såg dig idag på Nättrabyskolan, en snabb blick och kände precis att jag träffat dig innan, men när jag såg TV-kamerorna så förstod jag att det var du och TV som var där och det var därför ansiktet var bekant 🙂 Skulle varit trevligt med en pratstund men du var alldeles för upptagen förstår jag. I allafall, härligt och se dig ”naturlig”, ostajlad alltså. Du är en fräsch tjej 🙂
  Sköt om dig Magdalena och var rädd om dig. Kraaaaaaaam

 4. Anna skriver:

  Hahaha, du e rolig du!! 😉

 5. Maggan – Jag som trodde du menade allvar!
  Lurifax! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..