Häng med på Schlagerweekend!

schlagerweekend-sidebar-header

Maggans bloggträffspremiär blev en supersuccé. Intresset för ytterligare en weekend i goda nätvänners lag är stort. Därför satsar vi på en ny bloggträff direkt!

Denna gång är temat schlager. Ett självskrivet val då den spännande Andra Chansen-kampen i Melodifestivalen går av stapeln lördagen den 6 mars. Även denna gång håller vi till på härliga Friiberghs Herrgård. God mat och schlagersändning på storbild kan aldrig bli fel. Festivalfebern håller i sig hela helgen med massor av galna upptåg!

Vi kommer inom kort med mer information om helgen samt priser och datum då biljetterna släpps. Just nu är vi mest nyfikna på hur många festliga festivalfanatiker som är sugna på att hänga med oss? Vad säger ni kära bloggbesökare?

 1. Malin Z, du ringer till Friibergs på måndag och anmäler ditt intresse 🙂

 2. Martina skriver:

  Jag vill så gärna komma. Men hur mesig är jag egentligen. Fy vad nervös jag kommer vara. Kommer jag ens våga följa med?

 3. Karen skriver:

  Gud vad roligt, detta vill jag jättegärna följa med på. Älskar schlager och Maggans blogg. Men som några andra skriver, så kommer jag ensam. Men alla här verkar så mysiga, så det blir nog inget problem 🙂

  Kram och ha en fin dag!

 4. Sanna skriver:

  Annelie: Tack, snälla… Jag återkommer via mail 🙂

  /Sanna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..