ANNONS

Middag med populära komiker

/

lyxweekend-top

P1000290

Hasse Brontén är polisen som sadlade om och blev komiker. Från Säpo tog han klivet upp på ståuppklubbscenen och är idag en av Sveriges populäraste komiker.

När Maggan ringde Hasse Brontén och frågade om han var sugen på att överraska bloggträffsbesökarna med ett framträdande tackade han ja på stående fot. Hasse har korats till “Årets Nykomling” vid Svenska Stand Up Galan och kom även på tredje plats i Worlds Funniest Cop Competition i Florida. Idag ses han på i stort sett alla svenska ståuppklubbar och är en av landets mest bokade ståuppkomiker. Dessutom har han synts i en rad tv-program, t ex Parlamentet, Cirkus Möller, Raw, Kanal 5, Roast på Berns och Comedy Fight Club för att nämna några. Allt om Hasse Brontén hittar du på hans officiella hemsida!

P1000253

P1000258

P1000262

P1000274

Hasse tog till gästernas förtjusning med sig sin polare Mårten Andersson som också underhöll under middagen. Mårten är mannen bakom tv-succén ”RAW Comedy Club”. Läs mer om Mårten.

P1000227

P1000315

Mårten hängde med Anna-Fia som tog hand om vår hudvårdsworkshop tidigare under dagen.

lyxweekend-isamarbetemed

lyxweekend-friiberghs

lyxweekend-logga-dr
lyxweekend-logga-3
lyxweekend-logga-me
lyxweekend-logga-blacktower

Mårten Andersson

Mårten Andersson är 35 år och började med stand-up comedy för snart 10 år sedan och har sedan dess synts i mängder av humorprogram – ”Fredag hela veckan” (TV4), ”Extra Extra” (TV3), ”Babben & Co” (SVT) och självklart egna TV-programmet ”RAW comedy club” på Kanal 5 som våren 2010 går in på sin tredje säsong där Mårten är ständig programledare och MC. En kväll med Mårten innehåller allt från skämt om fördomar och annorlunda betraktelser till skruvade imitationer. Kort sagt – en kväll med Mårten Anderson är en grymt rolig kväll.

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00