ANNONS

Soulklassiker med Emilia och Daniel

/

lyxweekend-top

P1000282

lyxweekend-rub-emiliadaniel

Friiberghs Herrgård lät gästerna avnjuta en lyxig middag under lördagskvällen. Efter att ståuppkomikern Hasse Brontén fått igång stämningen var det dags för skönsjungande Emilia och Daniel Lindström att underhålla.

Emilia och Daniel Lindström gästade Maggans lyxweekend och bjöd på ett smakprov ur showen ”A Soulful Evening by the Sea”. Duon bjöd på egna hits varvade med soulklassiker ackompanjerade av Joakim Holgersson. Under tolv kvällar med premiär den 27 januari kan man njuta av hela deras show på restaurang Pontus by the Sea. Läs mer om showen på restaurangens sajt.

P1000286

Läs mer om Emilia och Daniel på deras officiella hemsidor:
www.emiliaemilia.com
www.daniellindstrom.se

lyxweekend-isamarbetemed

lyxweekend-friiberghs

lyxweekend-logga-dr
lyxweekend-logga-3
lyxweekend-logga-me
lyxweekend-logga-blacktower

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00