Är vi trygghetsnarkomaner?

lyxweekend-top

Under söndagen fick gästerna chansen att njuta av herrgården och dess omgivning. Efter en avslappnande förmiddag samlades alla gäster i matsalen för en brunch. Nyfunna vänner pratade om gårdagen och njöt av den härliga buffén som Friiberghs Herrgård dukat upp. Maggan hann även sitta och snacka med besökarna i lugn och ro.

P1000333

lyxweekend-rub-davideberhard

P1000348

David Eberhard är specialist i psykiatri och har mångårig erfarenhet av arbete både inom landstinget och som privatpraktiserande psykiater. David är även populär föreläsare och författare. Han har skrivit böckerna ”Ingen tar skit” och ”I Trygghetsnarkomanernas land”. Innan vi avslutade denna härliga lyxweekend samlades hela gänget för att lyssna på Davids föreläsning.

P1000355

P1000353

Beställ David Eberhards böcker och läs mer om honom på hans officiella hemsida.

lyxweekend-isamarbetemed

lyxweekend-friiberghs

lyxweekend-logga-dr
lyxweekend-logga-3
lyxweekend-logga-me
lyxweekend-logga-blacktower

  1. Jag vill tacka för en helt underbar helg.Maten var verkligen helt fantastisk,vill tacka alla goa underbara ”korvar” i synnerhet Strumpbyxehjälparen som var i sällskap med fina Jeanette,tror jag hon hette,långt vacker hår ,hade hon,jeanette alltså…Jag vill även tacka Polly,för sprudlande skratt och mysigt umgänge och Marika och Rickard för härligt ,djupt samtal om min tid som tv stjärna…ni vet nog vad jag menar…:-)….Sist men defnitivt inte minst vill jag så klart tacka Maggan för och de andra som legat i hårt för att fixa denna under bara helg…OCH LOTTA …herregud Lotta får jag inte glömma,hon har fått mig omvänd,gillar inte små hundar,i vanliga fall,men denna lilla minigris fick mitt hjärta att slå några extra slag och jag ser mig inte oäven att skaffa en liten bullis när min 14-åriga schäfer fått åka till Nangiala hundhimmel…
    Vill även tacka Sanna Ag,för gulligt bemötande och trevlig Lunch igår….Jag har haft en underbar helg helt enkelt….Kram Till er alla som förgyllt den…Camilla L

  2. Vilken oerhört innehållsrik o generös helg du fixat Maggan! Så mycket för en liten peng. Jag ångrar mig att jag inte anmälde mig. Allt det innehållet av er helg är precis i min smak! Hoppas det snart blir en ny chans här i Stockholm eller runtomkring (bor i Täby)

    Kram från Pernilla

  3. Cattis skriver:

    Ni har verkligen styrt upp denna helg genialiskt, något för alla och för alla åldrar 🙂 All eloge till er alla.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..