14’isar, hångel, korvar, och torra läppar…

Nej! Det var vanlig svamp i såsen, INTE köpt i Amsterdam….

IMG_1004

Nedan ska EJ läsas av korvar eller tanter….

Lance kanske ser ovårdad ut, är långhårig och originell?! Några människor (inte korvar) har mailat och tyckt att jag borde klipper av honom burret, och INTE låta honom färga håret? Jag är ledsen, det kommer inte att hända! ..

Jag dömer inga andra, alla föräldrar gör självklart det dem tycker är bäst för sina egna barn. Det är väl tur det! För annars hade väl alla gått omkring och sett likadana ut.

Men det här ÄR Lance!! Hans hår, hans musik’intresse, hans speciella stil och hans önskan att kunna sticka ut ur mängden…

Jag kommer ALDRIG försöka vingklippa honom..

Lancelot är Lancelot! Och mina barn kommer alltid få möjligheten att hitta sig själva och sin identitet, utan att jag stoppar dem (inom rimliga gränser förstås;-)

Jag är stolt över att ha en son som vågar sticka ut ur mängden och vara sig själv..

Så sura människor (inte tanter eller korvar) jag svarar sällan på ”kritik” 😉 Men när det gäller mina barn, så kommer marken att bäva, jag kommer ryta som en hungrig lejoninna, visa mina tänder och försvara dem med näbbar och klor.. Hi’hi

Det enda som förbryllar mig!? Är ämnet fjortisar.. När jag växte upp var det ett skällsord??? En fjortis var något man INTE ville vara?

Är jag gammal och förlägen? 😉

 1. I all the time used to study article in news papers but now as I am a user
  of internet thus from now I am using net for articles, thanks to web.

 2. Anna skriver:

  Haha, vilka underbara ungar! 😀
  Fjortis är fortfarande ett skällsord i min värld, men det kanske har ändrats?

  För övrigt tycker jag att du gör alldeles rätt som låter Lancelot ha sin egen stil. Människor som klagar är såna som inte vågar sticka ut ur mängden själv.

 3. Anna skriver:

  Hej! Grrrrrrrrrrr vad arg jag blir när jag läser sånt. Det är väl ingen som ska lägga sig i hur han ska se ut. Så är det alltid! Har en son som är 6 år och oxå väldigt egen i stilen med hur han ska se ut och klä sig. Har även långt hår och vill inte klippa sig. Man SKA få se ut som man vill. Varför ska alla se likadana ut. Typiskt svenskt. Kram från mig!!

 4. Haha, vilka härliga barn du har Magdalena!! 🙂

 5. Jasmina skriver:

  Har suttit här i tio minuter nu och grubblat över vad jag ska kommentera, eller rättare sagt hur jag ska framföra det jag vill ha sagt, men det räcker nog bara med att säga att du kan få mig att le även när jag vaknat på alldeles för fel sida =) Tack för att DU finns!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..