Snabba cash och greken

Nu börjar dagen lida mot sitt slut. Jag har precis svarat på mina Expressen’panel frågor. Det stod still i huvudet, kunde inte komma på ETT fyndigt svar! ;-(

Mycket snack den senaste veckan har varit om ”Snabba cash” Det är säkert en dunder’film. Men jag ställer mig ändå lite kluven..

Visst har gangsterfilmer alltid funnits i amerikansk tappning, men jag kommer ihåg när Stockholms natt och Sökarna kom ut på bio. Jag som tonåring och många med mig tyckte faktiskt att det var ”coolt” och man idoliserade Liam och Paulo,  tyckte att de var ”häftiga och sexiga killar” Mycket bedrövligt när man tänker tillbaks…

När något är ”svenskt” så blir det automatiskt ”verkligare och mycket närmre en själv” Jag är rädd för att våra tonåringar idag kan skapa sig en fel bild av Snabba cash. Jag har inte läst boken, så rätta mig om jag har fel, det kanske finns ett budskap.

”Som jag en gång sa till en 15 åring” Det finns inget tufft i den världen. Jag har varit där, sett det på nära håll, och det är inget jag skulle önska min värsta fiende…

Och Scarface? Han dog väl i slutet om jag inte minns fel?! Det finns bara en väg att gå om man väljer knark och kriminalitet, och det är käpprätt åt helvete.

Vi firade Helena, det var en riktigt mysig middag, killarna skötte sig exemplariskt och  maten var som vanligt god!

IMG_0093

Det unga ”gifta paret”

IMG_0089

Det gamla ”gifta paret” 😉

IMG_0091

En mix’grilltallrik

IMG_0098

Isse och Pisse

IMG_0096

Födelsedagsbarnet

IMG_0090

Det vart sent ikväll oxå, vi körde hem Flisan och var tvugna att stanna till på Ica och köpa frukost. Hur kommer det sig att det kan gå åt 3 liter mjölk per dag?

Nu dricker jag inte mjölk! nu sitter jag och dricker ett glas vin HELT SJÄLV!

IMG_1054

På en torsdag! 😉

Sov gott min lilla favorit korv! Vi hörs imorgon, Jag SKA få tag i dig! Om jag så ska jaga dig med ljus och lykta. x

 1. Michel skriver:

  Usch och fy! Jag gillar inte riktigt att du börjat använda dig av ”korv” så mycket i dina texter. Korvar är tillverkade av gris. Gris är ett mycket sött djur, men de lever i gyttja och luktar värre än Mugglans samvete. En gris bör endast tjäna som en levande organism, i fred och harmoni med oss tvåbenta mongon.
  En gris älskar att förkovra sig, inte förkorva sig.

  Andra djur är helt okay att äta, bara så att ni alla vet, källarspöket har godkänt detta.

  Fridens liljor!

 2. Sandra skriver:

  Vad mysigt det såg ut! Vi satt vid samma bord när vi var där och firade min mamma förra våren 🙂 *kram*

 3. LisaM skriver:

  Jag drack oxå (två) glas vin själv igår! Hihi

 4. Linnea skriver:

  Åh greken i Knivsta, där åt vi middag i tisdags. Tänk om jag hade varit där igår istället, då hade jag kanske råkat träffa dig, fast tror jag hade blivit lite ”spak” då. Jag hoppas innerligt att jag en dag träffar dig, du är en fantastisk förebild för mig. Många kramar

 5. Emma skriver:

  Jag tycker absolut att man kan unna sig ett glas rött på en torsdag när man är ensam. Det gör Du helt rätt I maggan! Du har föresten en supermysig blogg. Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..