Födelsedagskalas

Vår fina Helena fyller år idag! Vi ska fira henne på greken i Knivsta. Det är en överraskning, men vi åker om 5 min så förhoppningsvis är hon inte inne här nu, och snokar 😉

Förlåt för min frånvaro idag, ett inlägg är inte likt mig…

Men jag har verkligen velat ge barnen full koncentration då jag jobbar i helgen igen…

Mina trötthets’pads har jag fått i present av min skönhetsguru vän Sophie, vet inte vart man får tag i dem, men de är super! Och du kan ju alltid googla märket.

IMG_1031

Vi syns ikväll. x

 1. eva skriver:

  Massvis av Kramiz till Mira och jag önskar dig en underbar o lugn helg! Du kommer säkert att finna nya väninnor o bekantskaper i Umeå. Du gjorde rätt, allt annat kommer att ordna sig!

 2. Hej Maggot! Första gången jag kommenterar och jag gör det i främst pga Mira i kommentarerna.

  Jag håller också på att separera, i mitt fall till stor del för att min make inte kan acceptera min son (inte hans), allt är min sons fel och han får ständigt höra att han är den mest uppkäftiga unge (han är 13 år nu) han träffat osv.
  Jag kan inte ta det längre, varken för sonens skull eller att jag själv orkar stå emellan och då väljer jag ju så klart min son i första hand, vilket har stört min make i alla år vi varit gifta, att min son alltid fått komma i första hand för mig. Men gör inte alla föräldrar så? Är inte det naturligt att sätta sina barn främst före en ny make eller fru?
  Nej, min mamma satte sina nya karlar före mig och fortfarande 20 år senare gör det mig illa att få komma i 3:e hand (min syster kommer före mig också). Jag skulle aldrig låta min son få känna så och därför separation nu.

  Jag hoppas att det kommer att gå bra för dig Mira, jag känner mig stark och modig som har orkat ta mig ur det här med en arg karl och det betyder att du är OTROLIGT stark som har orkat ta dig loss ur din situation!

  Kram både Mira och Maggot, du har en fantastiskt trevlig blogg! Det är så skönt att läsa hur du klarar dig som ensamstående mamma nu när jag också blir det.

 3. Mira: Måste också få skriva till dig och skicka dig en STOR,värmande kram. Så starkt och modigt av dig att lämna den som gjort dig så illa.
  Jag bor ju i Stockholm,men tveka inte att kontakta mig om du någon gång i framtiden kommer hit( ja du får naturligtvis maila i alla fall om du vill).
  Lycka till med ditt liv,jag är övertygad om att det kommer att bli bra för dig och du kommer träffa många nya vänner där du bor nu.
  Kram och kärlek!!!!
  jeanette201@hotmail.com

 4. Lisa skriver:

  Mira!
  Skickar dig en varm bamsekram från Skåneland. Tänker på dig men kan ju bara föreställa mig vilket rent h-lvete du har gått igenom…..du är grymt stark som har tagit dig ur detta!!!!
  Jag är helt övertygad om att du och din son kommer att hitta nya vänner i Umeå, har du vägarna förbi Skåne så är du alltid välkommen!!!
  Kramar i massor till dig och din son/Lisa.

 5. Ulrica skriver:

  …absolut….önskar att jag bodde nära Er så kunde du få bjuda mig och mina snorungar på fredagsmys!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..