SuperMaggot

Super Maggot, har kämpat mot en uppkäftig och sur tonårsjätte hela morgonen, räddat byn från försovningskatastrof och fäktats i en mycket nervkittlande tandborstduell med 2 små orchmonster..
Nu ska hon dricka den magiska svarta’drickan som ger henne superkrafter! Och utmana det vidriga och hotfulla tvättberget som förpestat byn och dess invånare i veckor med en frätande och mycket dödlig doft.

 1. Sabina skriver:

  Fantastiskt inlägg!
  Jag älskar att du med bara lite lätt inori kan skratta åt missären! Det är inte lätt att hålla humöret på topp när man spenderar dagarna med att förhandla med trotsiga barn, trotsiga hundar och trotsiga män….

 2. Sanne skriver:

  Jag håller med DU ÄR BÄST!!!

 3. Mia skriver:

  Hallojsan
  Här hos mig i Sjöbo pågår det oxå tvätthögsbråttning. Så bra det känns när man är färdig!:-).
  Du och det du skriver och fotar får mig att le och skratta. Vilken värdefull gåva du fått, att du så ofta orkar vara glad och positiv och bjuda så på dig själv. Var rädd om den förmågan. Tror att det bland annat kan vara din glädjefinnarförmåga (vilket ord!) som gjort dig till den kackerlacka som du själv beskriver dig som. Det är det som gör att du alltid orkar resa dig igen. Du är så värdefull.
  Massor av kramar Mia (onlinekuratorn)

 4. Sharp skriver:

  Jo, det där känns igen. Man måste nästan vara superhjälte för att orka med morgnar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..