Fribergh, Lotta och ett slutfört uppdrag

NU har jag förberett mig inför mina Kurriduttresor i veckan, läst manus och gått igenom mail.

IMG_0972

Tvätthögen är instängd bakom låsta dörrar, mitt super’uppdrag under morgonen är slutfört!

IMG_0973

Min nya fina tröja, köpt på Vila och inte Gina Tricot.

IMG_0970

Lotta är rastad. Vi kom inte längre än till isrinken ca 150meter, sen vände hon på klacken och flög som en pil tillbaks mot huset.

IMG_0971

Lotta avskyr kyla. Hon skyr vatten och regn, gillar inte snö eller lera….

Lotta föraktar vegetarianer och vänder bort blicken då en skogsmulle/trädkramare går förbi oss. Allt som har med andra djur eller natur att göra, ser Lotta ner på. Lotta har blivit en bortskämd översittare under sin vistelse hos Linnea! Det är dax för mig att ta ner henne på jorden och skaka om hennes pralin’ätar’vardag på soffan. Lotta ska ut i naturen! Andas frisk luft och få motion.

Vi hörs och syns senare, x

 1. Har du ringt till alla??? Söt du är =) Bra att det blir en chans till för oss som inte kunde komma den här gången!

  Kram
  Anna

 2. Jag gör som Lotta – håller mig inne helst under den här Sibiriska kylan! ;]

 3. sofia skriver:

  åh, välkommen tillbaka Lotta – du är saknad!

 4. Ja jag håller verkligen med föregående talare….de var verkligen som att prata med vilken nära vän som helst….Hittade sonen efter många om och men…han låg inte högt på min tycka om lista i några timmar….jag plågade honom med multiplikationstabellen….läääääännnnggge!Mohaaahaaaa!Camilla som böhvde en toalett typ snabbt-nynäs!

 5. milla skriver:

  Tack så mycket för samtalet 🙂 Hörde direkt att det va du o blev alldeles varm OCH paff!!! Tycker det va otroligt fint att du ringde o det kändes som man pratade med vilken nära vän som helst…!! Du e en riktigt go människa <3
  Kan säga att mina kollegor på jobbet tappa oxå hakan när jag berätta vem som ringde….hihi!!!

  Krams från Hallstahammar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..