ANNONS

Fribergh, Lotta och ett slutfört uppdrag

/

NU har jag förberett mig inför mina Kurriduttresor i veckan, läst manus och gått igenom mail.

IMG_0972

Tvätthögen är instängd bakom låsta dörrar, mitt super’uppdrag under morgonen är slutfört!

IMG_0973

Min nya fina tröja, köpt på Vila och inte Gina Tricot.

IMG_0970

Lotta är rastad. Vi kom inte längre än till isrinken ca 150meter, sen vände hon på klacken och flög som en pil tillbaks mot huset.

IMG_0971

Lotta avskyr kyla. Hon skyr vatten och regn, gillar inte snö eller lera….

Lotta föraktar vegetarianer och vänder bort blicken då en skogsmulle/trädkramare går förbi oss. Allt som har med andra djur eller natur att göra, ser Lotta ner på. Lotta har blivit en bortskämd översittare under sin vistelse hos Linnea! Det är dax för mig att ta ner henne på jorden och skaka om hennes pralin’ätar’vardag på soffan. Lotta ska ut i naturen! Andas frisk luft och få motion.

Vi hörs och syns senare, x

40
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00