En heldag på Friberghs…

Jag har fått tag på hälften av er idag! Tack för en mycket trevlig liten pratstund, jag kände att jag ville ringa och presentera mig, vi ska ju ändå mysa tillsammans under weekend’en 😉 Så tanken var att bryta isen och få en röst till namnet. Det var flera av er korvar som inte svarade, och många jag inte hann med. Men jag försöker igen på torsdag/fredag  😉

IMG_0991

Jag har suttit i telefon hela dagen, men en sen lunch hann jag med.

IMG_0984

En blandsallad..

IMG_0993

Det var fullbokat idag, massor av företag som minglade runt i den vackra miljön..

IMG_1001

Till huvudrätt åt jag en lätt’bakad lax med kaprispotatis och citrongräs’skum. Den var grymt god…

IMG_0995

Levande ljus både inne och ute.  Jag älskar levande ljus, det är harmoni för själen, jag har alltid minst 10 ljus som brinner i mitt lilla hus om kvällarna. Kan inte koppla av  och känna lugn annars….

IMG_0982

Vad säger du, Inte illa va?

IMG_0986

Vi kommer få det SÅ härligt! Och du som inte kunde komma..Så har du mitt ord, på att vi gör om det igen! Kanske redan första helgen i mars? Hur ser det ut för dig då?

IMG_0985

Jag ska gå och lägga mig, luftballongen mot Kurridutt landar i byn kl. 5.30 imorgonbitti.

Sov gott min vän, och tack för att just du finns!

 1. Anita skriver:

  Hej Magdalena. Jag jobbar ojämna veckor, det är väll då du inte har barn så om du inte kan ta en träff på en jämn vecka så kan jag inte komma med på nån. 🙁 Kärlek och Kram

 2. Eva skriver:

  SNÄLLA MAGGAN!!!!!

  Jag ber SNÄLLT (och jag är nog inte den enda som ÖNSKAR detta.. Att åka till södra sverige kostar MASSOR och tar LÅÅÅNG tid så o0m du kunde vara så HIIIMLA snäll och bestämma datum PLUS ORT (asså t ex sthlm/göteborg etc) så skulle det vara JÄÄÄÄÄTTE snällt av dig. Och att man får boka in sig på ”träffen” tigit också). Det ger oss som bor typ i norrbotten chans att kunna boka t ex tåg (är man som jag över 26 så kostar det ju multum att flyga) redan ganska OMG..

  Vore såååå himla tacksam om du kunde göra det..

  Fan vad besvärlig jag känner mig nu.. skyller på min dumma förkylning.. Hoppas ni ALLa får en bra dag och såklart en underbar helg allihopa..

 3. Sanna skriver:

  Hallå och gomorron! 🙂

  Attans, jag tillhör nog En av dem – upptäckte jag – som missade ditt samtal…
  Sorry! Och typiskt! Men då ringer Du säkert idag eller imorgon då?
  Men Du, Magdalena, ring för gudsskull INTE under Let´s Dance bara… 😉 🙂 (Jag skojar såklart Du ringer när Du kan/vill)

  Ha en fortsatt bra dag!

 4. Men oj! Du e ju helt fantastisk! Va fint av dig och ringa runt! Jag ska tyvärr inte med denna gången men nästa gång kanske 🙂 Hoppas ni får de jättetrevligt!!Kram!

 5. Tina skriver:

  Fina Fina Maggan,

  Att du tar dig tid och ringer till alla som ska med, det är helt otroligt.
  Ville bara säga att det värmde i hjärtat när jag läste det.
  Hoppas ni får en super helg!

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..