Tack för att du finns!

Älskade vänner! Nu skriver jag i ”ni” form 😉 Jag har tagit min ”vuxentid” i kväll och läst de senaste dagarnas kommentarsfält..

Vet du?! Mitt hjärta bultar, jag känner mig lycklig och mycket inspirerad! ( Jag får  inte skvallra om mina planer riktigt ännu)…Meeen DU (förlåt Rickard;-) kommer få en MYCKET större roll på den här sidan. Det är inte bara jag längre, det är vi!

Jag brukar ju alltid skriva att jag är nyfiken på ditt liv.. DITT liv stärker mig! Det stärker många, vi tillsammans, är farliga! Vi tillsammans, kan landsförvisa panikångest, skitkarlar, misshandel, och ensamhet?…(har jag fått storhetsvansinne? Fniss!)

Den här sidan lever sitt egna liv i kommentarerna, jag älskar det! Jag  plockar själv råd och tips ur era historier, och det stärker mig. TACK! För att du/ni finns. Och lova mig att du aldrig slutar att dela med dig av ditt liv….

Sov gott min vän x

 1. Becca skriver:

  Hej finaste:)
  Va gullig du e!
  Man vill ju liksom inte skriva för mkt om en själv. Känns på ett sätt som man tränger sig på då:/ jag känner så iaf. Det är ju din blogg åså:)
  Du är underbar som person!
  Massa kramar till dig:)

 2. Maggan!
  Och ni andra, ja du och du och du! Tack för att ni finns!
  Med risk för att bli tjatig… Jag kommer tillbaka hit för att jag gillar stämmningen här !
  Tack för att ni delar med er både av glädje och av sorg.

  Kärlek till er alla

 3. DU är underbar. Om du bara visste vad du ger oss, vi ska tacka för att du finns. Jag blir så inspirerad av dig, er alla här…DU ROCKAR härliga fina M…stora kramen ★

 4. Du är så älskvärd! :]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..