Könshår och hinkar fyllda av snor..

Vilken dag! Barnen har verkligen varit i fokus. Vi badade  i timmar, killarna fick vara kvar efter stängning och delta i en barn’vattenpolomatch. Det var första gången Tristan fick hänga med Lancelot i lagspel. Han är en sann vinnarskalle, och kommer bli riktigt farlig om ett par år. Själv gjorde jag EN bomb, sen klagade jag på vatten i ögonen,  grönt hår och hur illa min baddräkt skar upp i arslet. Jag var en riktig badkruka idag.

När jag låg och slickade poolkanten som en lömsk gammel’barracuda så började tankarna spela pingis i huvudet på mig. Undrar hur många skurhinkar  spott och vinter’snor det flyter omkring i vattnet? Hur många deciliter könshår, och kryddmått tånaglar golvet är täckt av? Kissar alla i vattnet? Jag har lurat i mina barn, samma skröna jag själv fick serverad som liten. Vattnet blir rött, om man pinkar!

Är det bara jag som vart ilurad det? Eller att äta snö ger mask i magen? Bad efter mat ger håll? Man får fyrkantiga ögon av för mycket TV? Tuggummi klistrar ihop tarmarna? Det är lätt att föra fördomarna vidare, av ren lathet. Vilka föräldrar orkar bada direkt efter mat? Perfekt! He’he

IMG_0880

Sen har jag blivit  prydd på gamla dar. Svenskar är så otroligt frimodiga och naturliga! Jag skulle älska att promenera omkring naken i omklädningsrummen med ett mega’retro’burr, stretcha lite och oblygt böja mig framåt och smörja in vaderna, med stjärten i luften. Jag stryker istället runt med handuken som burka, och passar på att duscha när duschrummet är tomt. Svenskar som annars är så privata? Jag älskar den annars så dolda exhibitionism’en  badhuset lockar fram i människan.

IMG_0882

Ser du Tristan? Sötis ville vara lika cool som Lance, men fick höjdskräck från 3meters trampolinen. Lance börjar elakt skrika     -Man, eller mus!! Man eller mus!! Tristan stackaren bet ihop, och innan jag hann reagera så kastade han sig över kanten. En riktig liten tuffing! Men när Lance en stund senare flinade och bad honom göra ett magplask från 5an så röt jag ifrån 😉

Bröder! Älskar att reta varandra in i det sista..

IMG_0885

Efter bad och mat gick vi på bio och såg komedin med Hugh Grant och S-J Parker, men den var en riktigt besvikelse faktiskt. Synd med så många kända namn. Killarna kunde inte samsas om filmval så vi tog något mitt’i’mellan, hade velat se Avatar, men den missade vi med en halvtimma..

IMG_0893

Maggot the Barracuda

IMG_0895

Årets MILF 2009

IMG_0892

Nu är vi tillbaks i stugan( jag har blivit en fena på att tända brasan;-)

Killarna ligger i sängarna och är sura för att de inte får skrika, hoppa i sofforna, raggsocksslide’a över golvet  och bråka med varandra.

Jag är trött och behöver lite vuxentid framför brasan. Jag är i stort behov av tystnad, en stund utan konfliktlösningar och höga röster, för att klara av  skidåkning, kyla och hemresan under morgondagen…

 1. Simmarn skriver:

  Kläder under baddräkten?

  Ta dom ovanpå istället så provar du lite klädsim.
  Det vore kanske nått? 🙂

 2. Aurora skriver:

  Nog blev man ilurad allt det där som barn. Min kära mor tror dock på alla de där skrämsellurendrejerierna. Och själv gör jag nästan också det trots att alla säger att det inte är sant att man får kramp om man badar efter att ha ätit. Jag menar, tänk om det ändå skulle vara sant? 😉 Bäst att ta det säkra för det osäkra!

 3. IngelaH skriver:

  Ha, ha, ha.. vårtor på golvet.. Ni e nog lite roliga allihop som skriver här.. hehe..
  -you all make my day!!!!- Tnx för det!

  Nog kan vi lura våra barn allt, – det gjorde våra föräldrar med oss, så det kan vi oxå, det är vår rättighet =)

  Maggan! Hysteriskt roliga bilder!! Du e bara för rolig!!

  Kram I

 4. Dundersköna Maggot,,älskar att läsa din blogg.. du lyckas alltid få ett leende på mina läppar haha…kramiz★

 5. Maria skriver:

  *uääck* Jag ogillar badhus j u s t pga det du skriver plus att jag kan tänka mig att det ligger typ vårtor på golvet där man kliver runt barfota. *huuuu*
  Vi ses på spa!
  Kram Maria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..