ANNONS

En liten tår utanför Statoil..

/

Sitter i bilen och dricker min sugrörskaffe. Min och Daniels valslåt spelas av en slump på radion.
Om 19 dagar var det exakt ett år sedan jag åkte i ambulansen till Karolinska sjukhuset, livrädd och med dödsångest.
Det är med blandade känslor jag sitter här i bilen. Lite banalt att en sång kan väcka så många minnen till liv.
Om 19 dagar hade jag kunnat vara död i ett år. Helt sjukt om man tänker tillbakas på året som gått. Jag tror att det är många konstiga känslor som kommer dyka upp de närmsta veckorna, min magkänsla säger det.
Jag kommer fira min 1 års dag med en tårta. Min riktiga födelsedag har i så många år varit förknippad med sorg. Nu kommer jag byta datum! Den 27 januari kommer bli min glädje dag, jag kommer fira ett år med min lilla familj.
Det känns som om det gått 10 långa år, men låten väcker många undangömda minnen till liv. Löjligt kanske men jag torkar faktiskt bort en tår nu (hoppas ingen ser mig! tuffa Magdalena kan väl inte sitta utaför Statoil och grina;-)
Det är glädje och sorg’tårar blandat i varandra. Vi får aldrig min älskade vän ta livet som en självklarhet, stanna upp i din vardag och tacka högre makter.
Mina barn hade kunnat ha en minnesstund för mig om 19 dagar..
Nu har dom en födelsedag att fira istället.
Tack Gud för att jag får leva.. X

90
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00