En missbildning..

God eftermiddag! Tidig morgon med killarna idag, den var inte kul 😉

Första skoldagen, vi var ett gäng lik runt bordet. Isak var till’och’med för trött för att ge oss en släng av sitt dåliga morgonhumör;-)

Lance mössor och kläder försvinner jämnt! Hur lyckas  han? 10 mössor och 3 storpack med vantar från H&M har han hunnit slarva bort på en månad. I november lyckades han glömma sin fina svarta Everest täckjacka någonstans! Hur sjutton lyckas man slarva bort en jacka mitt i vintern?

Jag har krokar i låg höjd i hallen, jag har en korg vid dörren där man lägger sina vinter’tillbehörigheter. Att lära dem en läxa och låta dem frysa kan man ju inte heller göra? Idag ska Lancelot få leta igenom vart enda utrymme i skolan efter sina saker.

Vår isrink i byn är klar! drygt 40 meter från huset har vi på gatan en gigantisk isrink med kvällsbelysning. Barnen åker skridskor efter skolan och gubbarna (papporna) spelar gubbhockey på kvällarna. Helt fantastiskt!

Mina tänder är NTE I farinfärgade ännu! Jag lyssnade till dina råd och har druckit kaffe med sugrör;-)

Hotellrummen är fullbokade nu. MEN det kanske går att få fram 14 rum till. SÅ SNÄLLA, ring ditt ändå och ställ dig på väntelistan, vi vet imorgon.

IMG_0803

He’he, jag knäppte mina obligatoriska klämkäcka smil’bilder med kaffekoppen imorse, och tittade på den första (den nedre) så hittade jag något mycket märkligt. Jag måste ha rört handen i en konstig vinkel, den  ser  rent ut sagt missbildad ut. Som en köttklump med tre blå’fingrar.

IMG_0802

Nu får det vara slut på sluskeri från min sida! Jag måste gå och fixa naglarna igen. Seriöst, man ska ju inte behöva göra en omtagning för att händerna ger en gåshud, och ser för läskiga ut på bild?!

Utväxten och naglarna är en prio på min ”rädda Maggot från förfall’lista”

Det är många som undrat över dresscoden inför weekend’en. Du kommer som du vill, det är insidan som räknas, och att vi får det trevligt tillsammans.  Självklart, så är det alltid  kul att få klä upp sig till fest. Så ta det du har i garderoben som du själv tycker du är fint, och trivs i.

Vi hörs lite senare, jag måste handla, jobba på, läsa mail och skotta uppfarten… x

 1. Johanna skriver:

  Hahaha…

  Ja jag vet att jag kommenterar ett gammalt inlägg men jag måste bara säga tack för att du kan förmedla både skratt och eftertänksamhet. Mest av allt älskar jag att jag helt plötsligt kommer på att jag skrattar högt i min ensamhet när jag sitter och läser din blogg:) Helt fantastiskt!

  Plupp

 2. Sanna skriver:

  Vantar och mössor kan jag förstå om de tappar bort. Men om en jacka har försvunnit verkar det mera som om den fått ben. Hände min dotter förra vintern. Hon hade en röd fin fräsch jacka, alldeles nytvättad också, hem kom hon med en likadan men trasig och väldigt skitig.
  I dotterns jacka stod snyggt och prydligt namn och telefonnr och det fanns reflex i fickan vilket den andra saknade.
  Om det var misstag hade föräldrarna rimligen märkt det när de skulle tvätta och tömma fickorna. Men de gjorde ju ett byte åt rätt håll.
  Massor av lappar och efterlysningar men ingen jacka i retur.. suck. Kändes bra i plånboken för en studerande morsa..Kunde ju inte låta henne gå runt i trasig jacka heller.

 3. ååååhh såg inte ens sugröret :)Kul att du tog rådet!! Bra va? Man kan ju inte kräva att en människa ska gå utan kaffe i 3 dgr..vansinne ju 🙂

 4. Haha, du kan ju alltid hota med att om han inte skärper sig så släpper du iväg honom till skolan med såna där snören med klämmor på som håller fast vantar, mössan och jackan (sånt har man ju bara på småbarn)..fast visst han kan ju alltid slarva bort de oxå :)Hmm..Provat att larma kläderna???

 5. Carina skriver:

  Hihi.. nog såg fingrarna något defekta ut…!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..