Vem behöver blöja?

Vem av dessa har bajsat, Edward 1,1/2 eller Fred 1,1/2?

Rätt svar:

Katrin har tillbringat mer tid på toaletten än vid köksbordet.
Vi pratar barn, graviditet och förlossningar. Och till min glädje kommer åsikterna för en gångs skull ut, ur rätt ända. Det finns en Gud! Jag ser en stor förändring! Jag fick till och med en julklapp av min käre vän. Om jag ska ta det som en förolämpning eller ej, det får vara osagt;-)
En tandblekning! Tycker du att jag behöver det? Hjälp! Tar det ont? Är det läskigt? Jag har aldrig blekt mina tänder förut…

 1. Du får gärna förklara varför du som verkar så trevlig tycker om Katrin. Jag vet att du har sagt att hon bara LÅTSAS vara så oerhört obehaglig och elak på tv, men jag får ändå inte ihop det hela.

 2. Sofia skriver:

  Sååå fantastiskt roligt!!!

  Jag läser ju även Katrins blogg och höll ju på att garva läppen av mig när jag såg att hon hade sökt på ordet ”diareé” och då kom HON upp som ett alternativ. Ha ha ha ha!!!

  Efter tre ungar vet man ju vad HÅRD i magen är!! Ha hahaha!!!!

 3. Lollo skriver:

  Hej!!! God fortsättning på det nya härliga året. Nä tandblekning gör inte ont, men däremot krävs det tålamod att gå runt med bettskena i fyra timmar om dagen=O) Tycker absolut du ska göra d om du känner för det. Jag har bara gjort d på en tand, som jag hade slagit sönder. Ha d bäst kram

 4. CL skriver:

  ….har också funderat på det, men är rädd för ilningar. MEN du har ju vita fina, har ju även sett det ”live”, så jag vet! 🙂

 5. Benita skriver:

  D va då ingen dålig julklapp;)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..